Bir televizyon programına katılan ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, eşi Beren Saat ile ilgili, " Biz bir partide tanıştık ama bizi bazı arkadaşlarımız bir araya getirmeye çalışıyorlardı, hatta Yılmaz da onlardan bir tanesi, hatta karşılaşınca dünyam durdu benim.” açıklamasında bulundu.

Kenan Dogulu 310524

TÜM MERAK EDİLENLERİ YANITLADI

Gazeteci Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programının bu haftaki konuğu şarkıcı Kenan Doğulu oldu. Kenan Doğulu, Candaş Tolga Işık'ın sorularını ve tüm merak edilenleri yanıtladı.

Kenan Doğulu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:

"TAK ETTİ CANIMA' OZAN'LA SATTIĞIMIZ İLK ŞARKIDIR"

"Çok ilginç bir şey söyleyeceğim sana. ‘Tak etti canıma’ Ozan’la benim ortak bestemizdir, müzik Ozan’ın söz benim ve sattığımız ilk şarkıdır."

"420 RESMİ BESTEM VAR'

"450 civarı bestem var. En son Kahve de çıktı. 450-460 arası resmi şarkı var, içlerine bazılarının remix, akustik versiyonlarını da katarsak...Galiba 100-110 tanesi Kenan Doğulu diye bildiğimiz şarkıdır."

ŞEHİT HABERLERİ'NDEN ETKİLEHİP YAZDIĞI ŞARKI

"Kurşun Adres Sormaz Ki' klibini Uludağ’da piyanoyla çektik biz. Dağın tepesine bir piyano koymuştuk o zamanlar yine her şeyden etkilendiğim çok duyarlı olduğum yaşlar...Okuduğum her gazete haberi, şehit haberini çok taktığım zamanlarda yazdığım bir şarkı."

Kenan Dogulu10 120624

"TELEVİZYON ÇOK DEĞİŞTİ"

Uzun süredir televizyona çıkmamasıyla ilgili, "Televizyon çok değişti çünkü. Gündüz kuşaklarında göbek atan insanlar vardı, neşeliydik, gülüyorduk, Mehmet Ali Erbil-Çiğdem Tunç şovlarında ben neler yaptım, parodilerde oynadım. Aslında tam bir televizyon çocuğuyum ama son zamanlarda nezaket sınırını aştı."

ŞARKILARI YENİDEN YAZILIYOR

Orkestral çalışmalarla ilgili ise, "Bizim için çok önemli bir proje. Kültür Bakanlığı’na falan da gitmeyi düşünüyorum. Şarkılar bir daha yazılıyor 100 kişilik bir orkestra için. 5 şarkı bitti. Kirli Beyaz Kedi var, Tutamıyorum Zamanı yazılıyor. Şu anda 5. şarkıdayız."

Beren Saat2 120624

"AŞKTAN BEKLENTİM HAYATI PAYLAŞMAK’

"Aşktan beklentin ne?" sorusunu yanıtlayan Doğulu, "Hayatı paylaşmak, 2 kişilik bir dünya kurabilmek, saygı-sevgi beraber aynı yolda yürüyebilmek, hiçbir zaman yalnız olmadığını bilip öyle yaşayabilmek." diye konuştu.

"BEREN'LE KARŞILAŞINCA DÜNYAM DURDU"

Beren Saat'le tanışma hikayelerini anlatan Doğulu, "Biz bir partide tanıştık ama bizi bazı arkadaşlarımız bir araya getirmeye çalışıyorlardı. Hatta Yılmaz da onlardan bir tanesi, hatta karşılaşınca dünyam durdu benim." ifadesini kullandı.

Kenan Beren2 120624

YORGUN HİSSEDİYOR MU?

"Hayır tam tersi belki yaşla ilgili ya da kendi içimde bulduğum aşk ve başarı sarhoşluğunun birleştirdiği karmadan dolayı kendimi yolun yarısındaymış gibi yeni başlıyormuş gibi hissediyorum."

SEZEN AKSU İLE KOMŞULUK?

"Sezen Aksu ile komşu olmak bir kere çatısı açık bir yerde beste yapmaya çalışmak gibi inanılmaz bir duygu."

Beren Saat1 120624

TÜRKÇE RAP'IN SUYU MU ÇIKTI?

"Rap’ın hiçbir yerde modası uzun süre geçmeyecek diye düşünüyorum, bugünkü gücünü zaman içerisinde kaybedebilir ama her zaman oldu olacak."

DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Programda, televizyon kanalının çalışanları tarafından Kenan Doğulu'ya doğum günü sürprizi yapıldı.