24 Mart günü beynine giden damarlarından birine pıhtı atması nedeniyle hastaneye kaldırılan, ancak akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle tekrar tedavi altına alınan aktör Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında Jülide Kural bilgi verdi.

KADİR İNANIR'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne acilden kaldırılan Türk sinemasının aktörü İnanır, 4 ay süren yoğun bakım sürecinin ardından normal orada alınıp, taburcu edilmişti. Ancak Temmuz ayında akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle bu kez, Koç Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak, tedavi altına alınmıştı.

671C709F00693Dcb1D7C2Bbb

KADİR İNANIR İYİLEŞTİ Mİ?

75 yaşında olan ve şu an fizik tedavi desteği gören Usta Oyuncu İnanır’ın sağlık durumu hakkındaki son bilgileri eşi Jülide Kural bildirdi. Kural, tedavi sürecinin her gün iyiye gittiğini ve İnanır’ın yakında taburcu olacağını belirtti.

6605Bc5A982756A4B4117A8E

"KANIMCA SİNEMAYI ÖZLÜYOR"

Usta Oyuncu Kadir İnanır’ın tedavi süreci boyunda hastaneden ayrılmayan eşi Jülide Kural şunları söyledi:

“Kadir daha iyiye gidiyor. Önümüzdeki hafta eve çıkma planımız var ama elbette fizik tedavi devam edecek. Yaşamla bağları çok güçlü. Memleket meselelerini her daim kaygıyla ama yine de umutla izlemeyi sürdürüyor. Yine çok kızıyor her zamanki gibi. Eskiye oranla daha az da olsa, o güzel gülümsemesini bizden sakınmıyor ne iyi ki! Kanımca sinemayı özlüyor hem de çok özlüyor.”

Editör: Rahime Özbey