Rap müziğin en ünlü isimlerinden biri olan Sean “Diddy” Combs, ya da müzik dünyasında tanındığı adıyla Puff Diddy, alıkoyma, şiddet, cinsel istismar ve suç örgütü kurma gibi ciddi suçlamalarla karşı karşıya kalmıştı. Hollywood ve müzik endüstrisinde büyük yankı uyandıran bu dava, yılın başlarında Epstein davasını andıran benzerliklerle gündeme geldi ve Sean Diddy Combs’un tutuklanmasıyla sonuçlandı. Ancak skandalın ayrıntıları derinlemesine incelendiğinde, rapçinin evine yapılan aramada ele geçirilen şantaj kasetleri, davanın çok daha çarpıcı ve sarsıcı boyutlara ulaştığını ortaya koydu.

Diddy Justin

CİNSEL İSTİSMARA UĞRADIĞI ORTAYA ÇIKTI!

Sean Diddy Combs'un henüz sektöre yeni giriş yaptığı esnada, 15 yaşındayken Usher ile yaptığı iş birliği sayesinde Justin Bieber'ı sektöre tanıttığı ve mağdurlarından biri haline getirdiğini, Instagram'da bir kullanıcı paylaştı. Amerika'daki müzik sektörünün karanlık yüzünün bir kez daha ortaya çıktığı bu haberle Bieber'ın henüz reşit değilken yaşadığı korkunç detaylar dünya basınını dehşete düşürdü. Justin Bieber'ın Sean Diddy Combs'un ayarladığı sektördeki zengin adamların para karşılığı cinsel istismarına uğradığı doğrulandı.

Justin-1

ESKİ EŞİN GÜNLÜĞÜ ORTAYA ÇIKTI

@hollywoodyüzleri'nin paylaştığı bilgiye göre Diddy'nin aniden vefat eden eski eşi Kim Porter'ın günlüğündeki "Daddy'nin (Diddy adını Daddy olarak kullanmış) çocuklara olan zafını sektördeki herkes biliyordu. Mor şapkalı ve mor ayakkabılı çocuk (Justin Bieber'dan bahsediyor) ise onu bu kadar zenginleştiren son kişiydi. Londra ve Kaliforniya'da yaşayan gizli milyarderler için düzenlediği partilerde mor şapkalı çocuğu günlerce servis etti. Çocuğun tek isteği şarkı söylemekti. Ailesinin ise para kazanmak... Bu sebeple başta ailesi olmak üzere herkes yaşanan sürece şahitti. Ailesi ve Daddy para kazanmayı seçmişlerdi. Ben ise bu sırrı psikoloğuma bile anlatamadım" ifadelerinin Bieber'a uygulanan cinsel istismarı kanıtları olduğu iddia edildi.

Justin And Diddy Kiss

SUÇLAMALARI REDDETTİ!

2004 senesinden beri binlerce reşit ve reşit olmayan kişilere, şantaj, cinsel istismar uyguladığı kanıtlanan rapçi tutuklanmış olsa da kendisi bu suçlamaları kabul etmedi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu