Jandarma Genel Komutanlığının sosyal medya platformu X’teki resmî hesabı @jandarma üzerinden paylaşılan Anneler Günü özel klibi duygulandırdı. #Jandarma #JandarmaKomando ve #AnnelerGünü etiketlerinin kullanıldığı paylaşımda görevin zorluklarına da dikkat çekilmiş oldu.

Jandarma Anneler Gunu 12052024 (1)

DUYGUSAL ANLARIN KLİBE YANSIDIĞI ÖZEL GÜN

Jandarma Genel Komutanlığı, Anneler Günü'nü unutulmaz kılmak adına hafızalardan silinmeyecek bir video klip hazırladı. Toplumsal değerlere vurgu yapan bu özel klipte, bir jandarma personelinin görev başında yemek yediği anlar yer aldı.

Jandarma Anneler Gunu 12052024 (3)

ANNE VE JANDARMA TEMALI KISA FILM

48 saniyelik klipte, jandarma personelinin görev sırasındaki yaşam kesitleri sosyal medyada büyük ilgi gördü. Klipte, jandarmanın annesiyle arasındaki samimi ve duygusal diyaloğa yer verilerek, annelere olan sevgi ve saygı mesajı güçlü bir şekilde iletildi.

Jandarma Anneler Gunu 12052024 (4)

ANNELERE ÖZEL DUYGUSAL MESAJLAR

Klip, "Jandarma bazen anneye yalan söyler; 'Bugün ne yedin?' diye sorduğunda..." sözleriyle başlıyor. Video, jandarmanın annesine karşı içtenlikle yaptığı küçük bir yalanı ve annelerin eşsiz ilgisini vurgulayan duygusal bir mesajla sonlanıyor. "Jandarma yalan söyler mi? Bazen söyler; en çok da annesine… En çok da ‘Bugün ne yedin?’ diye sorduğunda… Ama zaten bunu da sadece anneler sorar" ifadeleriyle hem annelerin özverisine hem de yiğit evlatları, kahraman jandarmaların fedakarlıklarına dikkat çekiliyor.

Jandarma Anneler Gunu 12052024 (5)