İstanbul Now TV, “Şimdi Gerçek Televizyon Çok Yakında” sloganıyla yeni yayın döneminde izleyicileri ile buluşmak için gün sayıyor. Kanal, ‘Now’ adından dolayı yayında olan Now TV ile yaşadığı polemiği, meydan okuyan sloganıyla yeni bir sahaya taşıyor… Instagram hesabından logolarının son halleri yayın paylaşılan yeni kanalın yayın hayatına başlayacağı tarih ve detaylar şöyle… 

İSTANBUL NOW TV YAYINA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Eski adıyla Fox, yeni adıyla Now TV ile isim anlaşmazlığı yaşayan İstanbul Now TV, yeni logo ve yeni isimlerle yeni yayın dönemine hazırlanıyor. EKRAN HABER’in ulaştığı bilgilere göre Instagram hesabı da açılan İstanbul Now TV’nin 15 Eylül 2024 Pazar günü yayın hayatına başlaması planlanıyor. 

EKRANDA VE ADLİYEDE BÜYÜK KAPIŞMAYA DOĞRU

Yeni TV kanalı İstanbul Now'un reklamcı patronu İhsan Bars Dinçer tarafından yayın hayatına başlamaya hazırlanan kanalın adı, Fov TV'den Now TV'ye dönüşen kanalın tepkisini çekti. İstanbul Now'un yayına geçmesiyle birlikte Now TV'nin hukuk departmanının da harekete geçerek dava açması bekleniyor. Ancak İstanbul Now, isim hakkı konusunda kendisini, "Biz ismimizi 2019'da belirledik. O tarihte siz, Fox TV'ydiniz" şeklinde savunacağına kesin gözüyle bakılıyor.

İSTANBUL NOW NASIL BİR YAYIN YAPACAK?

Yeni TV kanalında sabah, öğle ve akşam haberlerinin yanısıra magazin, kadın, çocuk ve sağlık programları ile televizyon dizileri, eğlence programları ve eski Türk filmleri yayınlanacak.

İSTANBUL NOW KADROSUNDA KİMLER VAR? 

Genel Müdürlüğünü Hande Ertekin’in yaptığı İstanbul Now TV’nin haber yüzleri öğle haberlerinde Türkan Varol, akşam haberlerinde Kerem Seven ve haftasonu Çağla Atlı olacak. İstanbul Now TV Haber  Genel Yayın Yönetmenliği görevi ise Burak Ersemiz’de… Spor haberleri ise Hakan Dede yönetimindeki spor servisi tarafından hazırlanacak. 

Öte yandan sağlık programları için Dr. Murat Aksoy ve magazin yayınları için de Burhan Akdağ ile de görüşmeler sürüyor… 

İSTANBUL NOW TV MERKEZİ NEREDE? 

İstanbul Now TV, İstanbul’un Sarıyer İlçesi’ne bağlı Maslak Mahallesi’nde yer alan yönetim ve stüdyo binalarından yayın yapacak. 

İSTANBUL NOW TV NASIL İZLENECEK? FREKANS BİLGİLERİ NELER?

Tüm dijital platformlar ile uydu ve karasal yayında izlenebilecek olan yeni tv kanalının frekans bilgileri önümüzdeki günlerde açıklanacak. 

İSTANBUL NOW TV YAYIN LOGOSU

İşte İstanbul Now TV’nin yeni açılan instagram hesabından yapılan ilk paylaşımlar… 

Instanowİstanbul Now TV'nin Instagram hesabından logolar paylaşıldı...

Istnow
Kanal, yayın hayatına 15 Eylül'de bu logo ile başlayacak...

EKRANHABER.COM

Editör: Emre Kulcanay