Halk TV ekranlarında sabah haberlerini sunan Gazeteci İsmail Küçükkaya, annesini kaybetti. Annesine çok düşkün olduğu bilinen ve sık sık yayınlarında da bahseden Küçükkaya'nın annesi Halise Küçükkaya, tatil için gittiği Antalya'da kaldığı otelin plajında girdiği denizde geçirdiği kalp krizi sonucu boğularak hayatını kaybetti.

112 Acil Çağrı Merkezi'ne 5 yıldızlı bir otelin plaj kısmında denize giren bir şahsın boğulduğu ihbarı üzerine olay yerine Antalya Emniyet Müdürlüğü Deniz Liman Şube Müdürlüğü'ne bağlı deniz polisi ve bölge ekibi ile 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Cankurtaran tarafından denizden kıyıya çıkartılan 76 yaşındaki Halise Küçükkaya'nın, 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı kontrollerde hayatını kaybettiği belirlendi.

Küçükkaya'nın annesinin vefat haberini İsmail Saymaz şu sözerle verdi:  Değerli arkadaşımız İsmail Küçükkaya’nın annesi Halise Hanım, bugün hayatını kaybetti.
Halise Hanım’a Allahtan rahmet, gazeteci arkadaşımız Küçükkaya’ya ve ailesine sabır diliyorum. Halise Hanım’ın cenazesi Kütahya Simav’da toprağa verilecek.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Değerli gazeteci İsmail Küçükkaya’nın annesi Halise Küçükkaya'nın Antalya’da yaşamını yitirdiğini üzülerek öğrendim. Halise Küçükkaya'ya Allah'tan rahmet, Küçükkaya ailesine başsağlığı ve sabır diliyorum.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu