Sabah saatlerinde Instagram'a giremeyen vatandaşlar, ilk önce uygulamanın çöktüğünü düşündü. BTK tarafından yapılan açıklamada ise siteye erişim engeli getirildiği bildirildi. 

W2 O7 T J5 Du U Clr16N Mb4 Lgw

BTK'nin site bilgileri sorgulama menüsünden Instagram'a erişim engeli kararı alındığı öğrenilirken, erişim engelinin neden yapıldığına ve ne kadar süreceğinize ilişkin ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Cem Ozkok Kimdir 2

EN ÇOK FENOMENLER ETKİLENİYOR

Instagram'a gelen erişim engeli, hiç şüphesiz en çok fenomenleri etkiliyor. Paylaşım başına binlerce lira kazanan fenomen isimler, saat başına bile ciddi kayıplar yaşamaya başladı.

Whatsapp Image 2024 06 08 At 093516 1

BÜYÜK ZARARDALAR 

İş birliği için 750 bin TL istediği iddia edilen ve temizlik videolarıyla tanınan Cem Özkök, 15 saniyelik reklam ücreti olarak 300 bin talep ettiği belirtilen Danla Bilic, ve Selin Ciğerci, Gamze Erçel, Ala Tokel gibi isimler erişim engelinden en çok etkilenen fenomenlerin başını çekiyor.  İdo Tatlıses’in eşi Yasemin Şefkatli’nin de 677 bin takipçisi bulunuyor. Şefkatli’nin ise paylaşım için 120 bin TL istediği iddia ediliyor. Sık sık yaptıklarıyla adından çokça söz ettiren Duygu Özaslan'ın ise hikaye başı 100 bin lira aldığı söyleniyor.

Öte yandan yaşanan erişim engeli, birçok fenomene zaman geçtikçe binlerce lira kaybettirmeye devam ediyor. 

H Qkn05Vv J Emj A Tqm Au Yk3G

521341241 Pu9D

D Igv P Iz U6U0 1Lzq47 G