İnci Taneleri dizisinin 4. bölümü Kanal D'de bu akşam yayınlandı. İzleyicinin karşısına çocuklarını arayan bir baba olarak çıkan Azem, oğlunun yaşadığı yeri öğreniyor. İnci Taneleri dizisi 4. bölümde neler oldu?  İnci Taneleri dizisinin 4. bölüm full izle. İnci Taneleri 5. bölüm ne zaman? İnci Taneleri 5. bölüm fragmanı izle.

İNCİ TANELERİ DİZİSİ 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çocuklarını arayan baba Azem, oğlu ile ilgili bilgi edinir. Oğlunun yaşadığı yeri öğrenir ve oğlunun fotoğrafını da görür. "Yine de içimde umut var!" Fakat oğlu bir suçludur. Oldukça üzüntü yaşayan Azem oğluna nasıl kavuşacak? Dilber de Azem hakkında iyi hayaller kurmayı sürdürüyor. Fakat Dilber'in çocuğu Zahir'in elindedir. Bu durum, Dilber'in elini kolunu bağlar. Azem ne yapacak?

Azem, Cihan'ın mekanını öğrenir. Cihan'ın karşısına çıkar. Azem, çocuklarını yıllardır görmüyor ve Piraye'nin sözleri Azem'i çok sarsar. Dilber, Zahir'den kurtulmak için mücadele eder. Azem, oğlunu bulduğu için sevinçlidir. Peki Azem'in başına yeni bir bela mı geliyor? Tüm ayrıntılar İnci Taneleri dizisi 4. bölümde.

İNCİ TANELERİ DİZİSİ 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

İnci Taneleri dizisinin 5. bölümü 22 Şubat akşamı Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak.

İNCİ TANELERİ 4. BÖLÜM: ABAYI YAKTIM-DİLBER