İlker Ayrık ve Sanem Bağcı Ayrık'ın Artısan Food konseptiyle kurdukları restoranları Rita Deli'nin Galataport'taki yeni şubesi özel davetle açıldı.

ARKADAŞLARI YALNIZ BIRAKMADI

Sevilen oyuncu İlker Ayrık’ın, eşi Sanem Bağcı Ayrık’la birlikte hayata geçirdiği Rita Deli’nin Galataport Şubesi Mustafa Alabora, Mehmet Başkaya, Mustafa Üstündağ, Eda Erdem, Didem Balçın, Murat Akkoyunlu, Timur Acar, Eda Özerkan, Hande Soral, İsmail Demirci, Ali İhsan Varol, Ali Elmacı, Keremcem, Sitare Akbaş, Özlem Türkad ve Şükran Albayrak gibi birçok ünlü ismin katıldığı bir davetle açıldı.

FELSEFELİ RESTORAN

“Fast food vs Artisan food” felsefesi ile kurulan, Pastrami | Burger | Kokteyl konseptiyle hizmet veren Rita Deli’nin yeni şubesi Rita Deli Galataport’un açılış partisinde Rita Deli imzalı Pastrami gibi birçok lezzete Rita Deli kokteylleri eşlik etti. DJ Özgür Bay’ın performansı ile konuklar, eşsiz bir atmosferin tadını çıkardılar. Sanem Bağcı Ayrık ve İlker Ayrık’ın da kurucusu olduğu Brine Collective tarafından hayata geçirilen Rita Deli Galataport, hem değişmeyen imza lezzeti Pastrami hem de kahvaltıdan akşam yemeğine geniş bir yelpazede seçenek sunan menüsü ve bu menüye eşlik eden imza kokteylleri ile heyecan dolu gastronomi serüvenine başladı. İşte davete katılan ünlüler... 

Ilker Keremcem
Keremcem ve Sitare Akbaş, şube açılışında İlker Ayrık'ın yanındaydı...

Ilker Ekip
'Çakallarla Dans' ekibinden arkadaşları, Didem Balçın, Timur Acar, Eda Özerkan ve Murat Akkoyunlu da oradaydı...

Ilker Aliihsanvarol
Kelime yarışmasıyla ünlenen sunucu, oyuncu Ali İhsan Varol da açılıştaydı...
 

Ilker Mustafa Üstündağ
Mustafa Üstündağ'da Galataport'taki açılıştaydı...

Ilker Senem
İlker Ayrık ve eşi Senem Bağcı Ayrık, restoranlarına şube açtılar...

Ilker Şükran Albayrak
Şükran Albayrak da oradaydı...

Ilker Mehmet Başkaya
Ayrık'ın önemli konuklarından biri de Mehmet Başkaya oldu...

Ilker Hande Soral & İsmail DemirciHande Soral ve İsmail Demirci de Ayrık çiftinin şube açılışındaydı... 

Editör: Haber Merkezi