İbrahim Tatlıses, İstanbul Levent'te bulunan Tatlıses Group'ın arsası üzerine yapılacak Elite World Residence İstanbul Yeni Levent projesinin 'ortağı' olarak lansman tanıtım toplantısına katıldı. EKRAN HABER farkıyla detaylar şöyle...

İBRAHİM TATLISES'İN ARSASINA ELITE RESIDENCE VE OTEL

Sanatçı İbrahim Tatlıses’in sahibi olduğu Tatlıses Group’a ait Yeni Levent’teki 1300 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde hayata geçirilecek Elite World Residence İstanbul Yeni Levent, görücüye çıktı. İbrahim Tatlıses, projeye 'hak sahibi' olarak imza attı. Hem gayrimenkul hem de turizm sektörüne yeni bir soluk getirecek iş modeli olarak lanse edilen projenin 2025’in son çeyreğinde kapılarını açması planlanıyor. 

İBRAHİM TATLISES'İN ORTAK OLDUĞU PROJEDE KONUT FİYATLARI KAÇ TL'DEN BAŞLAYACAK?

Neoklasik dış mimarisi örnek alınarak tasarlanan proje, büyüklükleri 73-175 metrekare arasında değişen 51 adet 1+1, 6 adet 2+1 ve 19 adet 3+1 ve 4+1 dubleks daire olmak üzere toplam 76 bağımsız bölüm ve 6 ticari üniteden oluşuyor.  Giriş bölümünde yer alan 3 bin metrekare büyüklüğünde bir ticari alana sahip olan projede rezidanslar mobilyalı, modern tasarımlı ve son teknolojik altyapıya sahip olacak. Bölge ortalamasının yaklaşık yüzde 35 oranı üstünde yüksek kira getirisi ile yatırımcılarına kazandırmayı hedefleyen projedeki rezidanslar, 7 milyon TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Editör: Emre Kulcanay