2024-2025 akademik yılı için İBB yurt başvuru süreci tamamlandı. Üniversiteyi İstanbul'da okuyacak öğrenciler, İBB yurdu başvuru sonuçları ve isim listesinin açıklanacağı tarihi merakla araştırıyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, yurt başvuru değerlendirmeleri tamamlandıktan sonra İBB yurt sonucu asil ve yedek listeyi yurt.ibb.istanbul üzerinden ilan edecek. Peki yurt başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? İBB yurt ücretleri ne kadar? İşte detaylar..

İ B B Y U R T 3

2024 İBB YURT SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İBB yurt başvuru sonucu görüntüleme ekranı araştırılıyor. 2024-2025 Akademik yılı yurt başvuru sonuçlarının asil listeleri 28 Ağustos 2024 tarihinde yedek listeleri 02 Eylül 2024 tarihinde kurum internet sayfası ve sosyal medya hesaplarından ilan edilecek.

İ B B Y U R T 2

İBB YURT SONUCU ASİL VE YEDEK ADAY LİSTESİ NASIL ÖĞRENİLİR?

Başvuru sonuçlarına göre yerlerini belirleyecek olan öğrenciler, heyecanla İBB yurt başvuru sonuçları ve isim listesini bekliyor. İBB yurt başvuru sonuçları ve isim listesi için https://yurt.ibb.istanbul/ İnternet adresinde bulunan Başvurularım alanında sonuçlar görüntülenebilir.

İBB YURT SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

İBB YURT ÜCRETİ NE KADAR?

2024-2025 Akademik dönemi için İBB yurt ücreti aylık sabah kahvaltısı ve akşam yemeği dahil 1950 TL olarak belirlenmiştir.
 

Editör: Nurseli Fırat