Uzun süredir yanında biriyle görülmeyen Hülya Avşar sebebini anlattı. Sahilde yürüyüş yaparken objektiflere yansıyan Avşar kızı, "Benim konumumdaki insanların aşk hayatının olması o kadar zor ki... Bir insana sadık kalmak o kadar zor ki" sözleriyle dikkat çekti. Aşkla ilgili sorulara Avşar, "Birine bağlı kalmak artık bana göre değil. Aşk antenleri açık ama artık biriyle akşam yemek yemek sabah arayıp konuşmak bana uzak gelen şeyler... Böyle alıştığım için birliktelik aramıyorum. Birine bağlı kalmak istemiyorum. Benim konumumdaki insanların aşk hayatının olması o kadar zor ki... Bir insana sadık kalmak o kadar zor ki, biriyle beraberken bile birini beğendiğim oldu ama asla birlikte olmamızın mümkün olmayacağı insanlar oluyor. Hayatımda birinin olması bana yük gibi geliyor. Bu konuda biraz egoistim maalesef... Aşk hayatında birinden soğuyunca ondan kurtulmak zor oluyor" diye cevap verdi.

AVŞAR'IN AÇIKLAMASINI MEHMET COŞKUNDENİZ YORUMLADI

Avşar'ın "benim konumumdakiler" sözü üzerine Mehmet Coşkundeniz "Ünlü isimler hep başkalarının ilgilerine maruz kalır. Bu, hayatlarında biri olsa dahi böyledir. Bu noktada sadece Hülya Avşar özelinde değil buna dahil olabilecek bir sürü insanı sayabiliriz, onun gibi ünlü olan Sibel Can'ı ya da genç oyuncular, genç modeller, bunların hepsini dahil ederiz. Aynı şekilde erkekler de, ilgi odağıdır.  Örneğin Kıvanç Tatlıtuğ evli olmasına rağmen, Tarkan evli olmasına rağmen, Kenan İmirzalıoğlu gibi sayabileceğimiz bir sürü erkek de hayatlarında biri olmasına ya da evli olmalarına rağmen böyle ilgilere maruz kalır" dedi.

M R H M R Y

"BURADA SİZİN AHLAKINIZ DEVREYE GİRER"

Çoşkundeniz açıklamasının devamında şu cümleleri kullandı: "Bir ilişkide dış uyaranlar, dış uyaranlar dediğim size ilgi gösterenler ve dikkatinizi çekenler ne kadar çoksa siz de ilişkinizi o derece sorgulamaya başlarsınız. Kimseyle görüşmeyen, sosyal hayatı çok fazla olmayan çiftler birlikte oldukları kimseleri başkalarıyla kıyaslama imkanına sahip olmazlar. Dış uyaran ne kadar çok olursa sadakatinizi Tıpkı Hülya Avşar'ın söylediği gibi hayatınızdaki kişiyle diğer kişi arasındaki farkları şöyle bir sorgularsanız, tabii burada sizin hesabınız, ahlakınız ve davranış şekliniz de devreye girer."

"HÜLYA AVŞAR SADIK BİRİSİ AMA KOCASININ İHANETİNE UĞRADI"

"Hülya Avşar'ın ben sadık bir insan olduğunu biliyorum. Hayatındaki kişilere sadık bir insan olduğunu biliyorum. Ancak Hülya Avşar aldatılan bir kadındı biliyorsunuz. Hülya Avşar'ın gösterdiği sadakati Hülya Avşar'ın eşi Kaya Çilingiroğlu göstermemiştir ona. Siz ne kadar bunu gösterebilirsiniz? Asıl sınav burada başlıyor. İlişkinin ya da evliliğin çok önemli kuralıdır sadakat."

"HÜLYA AVŞAR'IN SADIK KALMASI ZORDUR"

"Artık hayatınızda biri varken ya da yokken yeni birisini hemen bulabilirsiniz. Bu nedenle Hülya Avşar gibi tanınan, bilinen, önemsenen, sözlerine önem verilen, yani kanaat önderi diyebileceğimiz kişilerin sadık kalması çok daha zor. Ayrıca bu tür ünlü kişilerin özel hayatları ister istemez çok göz önünde yaşanıyor bu nedenle yıpranma payı daha yüksek oluyor. "

EKRANHABER.COM

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu