Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu, 1997 yılında nikâh masasına oturmuştu. 1998'de Zehra adını verdikleri kızları dünyaya gelen çift, Çilingiroğlu'nun eşini Feraye Tanyolaç'le aldatması nedeniyle 2005'te yollarını ayırmıştı.

AÇIKLAMALARI ÇOK KONUŞULDU

Ahmet Mümtaz Taylan'ın programına konuk olan Hülya Avşar samimi açıklamalarıyla yine adından söz ettirdi.

İHANET BAĞIŞLANAMAZ MI?

'Empati' programına konuk olan Hülya Avşar, sunucu Ahmet Mümtaz Taylan'ın "İhanet bağışlanamaz mı?" sorusu üzerine çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

ÇAPKINLIĞI DA SEVİYORDU

Kendisini Feraye Tanyolaç ile aldatan Kaya Çilingiroğlu'ndan örnek veren Hülya Avşar "Mesela ilişkimde de de buna benzer şeyler yaşadım. Yani eşim Zehra'nın babası, gezmeyi seviyordu, yani çapkınlığı da seviyordu olabilir o da onun hayatı ben de onu bilerek kabul etmiştim asla yargılamıyorum ama tabii bilmek ve duymak istemezdim. 

44-4

"ALDATMAKTAN ÇOK İHANET GİBİ GELDİ"

60 yaşındaki sanatçı, "Çocuğum olduğu için aileyi devam ettirmek çok isteyen kadındım. Benim ailemde, annemde babamda öyle şeyler yaşamadım. Biz kalabalık bir aileyiz, aşiretiz; herkes evine sahiptir, herkes affedicidir. Ne zaman ki çok uzun zamandır olduğunu duydum, işte o bana ihanet gibi geldi, aldatmaktan çok. Ve onu affedemedim" ifadelerini kullandı.

Editör: Ceyda Taylan