Hudutsuz Sevda, yeni bölümü olan 15. bölümü ile Fox Tv'de ekrana geldi. Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Biran Damla Yılmaz, Esra Dermancıoğlu, Burak Sevinç, Asuman Dabak ve Burak Sergen gibi birbirinden başarılı isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ile seyirci karşısına çıkan Hudutsuz Sevda'nın 15. bölümünde neler oldu? Hudutsuz Sevda 15. bölüm full izle. Hudutsuz Sevda 16. bölüm fragman izle. Hudutsuz Sevda full izle.

HUDUTSUZ SEVDA 15. BÖLÜM ÖZETİ

Nikah sırasındaki çatışmada Rızvan dahil birçok kişi darbe almıştır. Herkesin birbirine silah çekmesi eski itimatsızlıkları yeniden doğurur ve yapılan anlaşmalar, kurulan ittifaklar bozulur, hısımlar yeniden hasım olur. Halil İbrahim ve Zeynep'in aşkı, birbirlerine olan kırgınlıklarının üzerinden gelmesine yeterli olacak mıdır yoksa bu kırılma noktasından sonra onlar da mı karşı taraflarda olacaklardır?

HUDUTSUZ SEVDA 15. BÖLÜM: HALİL İBRAHİM İLE ZEYNEP ARASINDA ATEŞLİ KAVUŞMA

Yılmaz'ın Halil İbrahim'e yaptıkları herkesin kendi eceliyle yüzleşmesine sebep olur. Halil İbrahim'in kurtulmasına en çok sevinen Zeynep ile de aralarında ateşli bir kavuşma olur. Fakat yaşananlar Yılmaz'ın babasının kulağına gidince Halil İbrahim'le birlikte Oğuz, Fikret ve Rızvan'ın da fişlerinin çekilmesi için ekiplerini işe koyar. Tüm aileler hayırlı bir iş için bir araya geldiğinde kimler sağ çıkacaktır?

HUDUTSUZ SEVDA 16. BÖLÜM NE ZAMAN?

Hudutsuz Sevda dizisnin 16. bölümü 18 Ocak Perşembe akşamı yayınlanacak.

HUDUTSUZ SEVDA 15. BÖLÜM: DÜĞÜNDE KAN GÖVDEYİ GÖTÜRDÜ