Hakimler Savcılar Kurulu Kararname Bürosunda uzun yıllardır görev yapan Emre Çelik, Genel Sekreter Yardımcısı olarak atandı.  HSK Genel Sekreter Yardımcısı Murat Pala’nın Yargıtay üyesi seçilmesinin ardından Genel Sekreter yardımcılığına atama yapıldı. Kararname Bürosunda uzun yıllardır görev yapan Emre Çelik, Genel Sekreter Yardımcısı oldu.

Emre Çelik kimdir?

Emre Celik Kimdir
Emre Çelik kimdir, sorusunun cevabı böyle...

Edirne'de görev yaptıktan sonra Aralık 2020'de Düzce 2. Sulh Ceza Hakimi olarak görevlendirildi. Ardından HSK Tetkik Hakimi olarak burada Kararname Bürosu, Gizli Sicil Bürosu ve Müstemir Yetki Bürosu sorumluluklarını aldı. Emre Çelik, Hakimler Savcılar Kurulu Kararname Bürosu Genel Sekreter Yardımcısı görevine atandı.

Murat Pala kimdir? 

Murat Pala Kimdir
Murat Pala kimdir, sorusunun cevabı şöyle...

Hakimler Savcılar Kurulu Kararname Bürosu Genel Sekreter Yardımcısı Murat Pala, 1980 yılında Sivas ili Gürün ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Samsun’da tamamladıktan sonra 2003 yılında Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Erzincan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Özel Hukuk Anabilim Dalında Yüksek Lisans öğrenimini tamamladı. 2006 yılında İstanbul Hâkim adayı olarak göreve başlayıp, 2007 yılından itibaren sırasıyla Çiçekdağı Hâkimliği, Ardahan Hâkimliği, Bilecik Hâkimliği, Adalet Bakanlığı İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı Tetkik Hâkimliği görevlerinde bulundu.

2014 yılından itibaren Hâkimler ve Savcılar Kurulu Tetkik Hâkimliği görevini yürütmekte iken 21.01.2019 tarihinde HSK Genel Sekreter Yardımcılığına atandı. Murat Pala, evli ve 2 çocuk babasıdır.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu