The Voice Media Company ile yapılan çok platformlu lisans anlaşması kapsamında, Cosmopolitan Türkiye, genç kadınlara ilham veren eğlence, stil, kariyer ve sağlık konularında içerikler sunan, çok platformlu bir marka olarak eylül ayında relansman yapılacak.

GENÇ KADINLARIN SESLERİNİ ÖNE ÇIKARACAK

Cosmopolitan Türkiye’nin kurucu ortağı ve yayıncısı Ali Tufan Koç, yeni yayıncılık dönemini anlatarak, “Topluluk odaklı hikaye anlatımı ve nitelikli bir yayıncılık anlayışıyla 'eğlenceli ve cesur' Cosmo'yu Türkiye'ye geri getirmekten onur duyuyoruz. Genç kadınları ve medyada yeterince temsil edilmeyen diğer grupları savunarak, onların deneyimlerini ve bakış açılarını paylaşarak, doğrudan onlara hitap eden sesleri öne çıkararak, Cosmopolitan'ın Türkiye'deki çeşitlilik kültürüne katkı sağlamasını amaçlıyoruz” ifadelerini kullandı.

KADROSU BELLİ OLDU

Altı yıl boyunca Türkiye’nin en çok satan gazetelerinden birinin hafta sonu eklerinin yayın yönetmenliği görevini üstlenmiş olan deneyimli gazeteci Işıl Cinmen, derginin genel yayın yönetmeni olarak markanın platformlar arasındaki gelişimine liderlik edecek. ‘20'lik’ newsletter’ının kurucusu Yasmin Güleç, dijital içerik stratejisi, üyelik modelleri ve topluluk tasarımından sorumlu olacak.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu