Ünlü oyuncu Hazal Kaya, eşi Ali Atay ile birlikte "İbrahim Selim'le Bu Gece" programına konuk oldu. Şeker hastalığının yanı sıra başka rahatsızlıkları da olduğunu ifade eden Kaya, ilginç hastalığını açıklayınca herkes şaşırdı. Bu hastalık ise  Vazovagal Senkop. Yani bayılma hastalığı. Güzel oyuncu herkes şaşırınca, bir dönem Galatasaray forması giyen Gomis'in de aynı hastalığı taşıdığını söyledi. 

NİHAL KARAKTERİ GİBİ GERÇEK HAYATTA DA BAYILIYOR

Bayılma hastalığının olduğunu söyleyen Hazal Kaya'ya eşi Ali Atay takılmadan edemedi. Aşk-ı Memnu'da Nihal karakterine hayat veren Hazal Kaya'ya eşi Ali Atay, "Nihal karakteri gerçekmiş" diyerek herkesi güldürdü.

YÜKSEK BİNALARA BAKAMIYOR

Doktorunun kendisine "gökdelenlere, yüksek binalara bakma, bayılırsın" demesi üzerine deneme yapan Hazal Kaya, gerçekten de içinin geçtiğini ifade etti. 

VAZOVAGAL SENKOP TEŞHİSİ GOMİS'E DE KONMUŞTU

2009 Yılında Fransa Milli Takımı'nın kampında yapılan bir antrenmanda baygınlık geçiren Gomis'e "Vazovagal Senkop" teşhisi konmuştu. Gomis, aşırı nem, sıcaklık ya da stres anlarında geçici şuur kaybı yaşayabiliyor. Fransız futbolcu, Lyon forması giyerken de üç kez baygınlık geçirmişti. 2015 yılında ise Swansea City forması giyerken Tottenham maçının 7. dakikasında bayılan golcü futbolcu, oksijen maskesi takılarak hastaneye kaldırılmıştı.