Bu Dolunay, 2 Ekim’de Terazi burcunda gerçekleşen Güneş tutulmasının devamı niteliğinde olacak. Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay hızlı gelişmelerin olmasına yol açar. Duygu ve tepkileri kontrol etmek her zamankinden zor olabilir. İlk burç olan Koçta gerçekleşen Dolunay, denenmemiş olanı anlatırken yenilikler için cesaret bulmanızı sağlayacak. Hayati etkiler gösterecek olan Dolunay’dan bakın burcunuz nasıl etkilenecek…

Koç-1

KOÇ BURCU

Özel hayatınızda ve iş hayatında sabrınızı zorlayacak durumlarla karşılaşabilirsiniz.  Stres altında hissetseniz de özgürlüğünüzü kazanacak, yeniliğe adım atacaksınız. Dolunay en görünür olduğumuz zamanları gösterir, sahnede parlayabilirsiniz. Bir şeyleri tamamen bırakma ya da dönüştürme ihtiyacı da doğabilir. Öfkeli olmamaya, tepkilerinizi kontrol etmeye özen gösterin. 

BOĞA BURCU

Yakın çevreniz ile aranızda bir gerginlik söz konusu olabilir.  İş ortamında bazı şeylerle yüzleşmeniz gerekebilir.  Eğitimle ilgili konularda yeni bir yön belirlemek, kendinizi geliştirmek adına cesur adımlar atabilirsiniz. Uzun vadeli hedeflerinizi gerçekleştirmek için cesurca attığınız adımlarda bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Dolunay aşk ve ilişkilerle ilgili hayatınızda netlik kazandığınız bir süreç olacak.  Eğer partnerinizle ya da başkalarıyla ortak finansal işler yürütüyorsanız, bu dönemde ortaya çıkabilecek sorunları sabırla ele alın.

Burçlar-1

YENGEÇ BURCU

Sınırlarınıza ve çevrenize karşı hassas bir yaklaşıma sahip olduğunuz bu haftada dolunayla birlikte bazı öfke problemleri yaşayabilirsiniz. Kendi içinizde bir konuda mücadele içinde bulunacağınız bu haftada radikal değişimler söz konusu.

ASLAN BURCU

Dolunay hedeflerinize deste olarak doğru kararlar alanızı sağlayacak. Fırsatları kaçırmamanız gereken bu süreçte iş hayatınızda kontrol edemediğiniz krizlerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle çalışma arkadaşlarınızla daha yapıcı bir iletişim kurarak, sorunları büyütmeden çözmeye çalışın.

BAŞAK BURÇLARI

Sosyal ilişkilerde daha duygusal tepkiler vermeniz söz konusu. Kazançlarınız artabilir, kredi, borç, miras konularını ele alabilirsiniz. Eş veya ortakla önemli kararlar alabilirsiniz. 

TERAZİ BURCU

Kazançlarınız artabilir, kredi, borç, miras konularını ele alabilirsiniz. Eş veya ortakla önemli kararlar alabilirsiniz.  Mutlu olmadığınız stresli koşulları bırakmak isteyebilirsiniz.

AKREP BURCU

Duygularınızı yoğun hissedeceğiniz bu süreçte sabırlı ve sakin olmanız gerek. Çalışma koşulları ve iş hayatında bazı gerçekleri görebilirsiniz, size iyi gelmeyen bir işi, ilişkiyi ya da alışkanlıkları bırakabilirsiniz. 

YAY BURCU

Yay burçların “Dolunay’ın şanslısı” olarak nitelendirebiliriz. Âşık olabilir, çocuk sahibi olabilirsiniz. Hobilerinizle ilgilenebilir, keyifli seyahatlere çıkabilirsiniz. Maddi kararlar alırken duygusal tepkilerden kaçınarak mantıklı ve stratejik adımlar atmaya özen göstermelisiniz. Finansal sorumluluklarda uzlaşmacı olmalısınız.

OĞLAK BURCU

Yeni deneyimlere açık olacağınız bu dönemde bir yeri terk edebilir, kariyerinizde yeni adımlar atabilirsiniz. Partnerinizle ya da iş ortaklarınızla dengeleri yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir. Dengeyi bulmakta zorlanabilirsiniz.

KOVA BURCU

Eski aşklar yeniden gündeme gelebilir. Size zarar veren alışkanlıklarınızla ve korkularınızla yüzleşeceğiniz bu süreçte cesur kararlar alacaksınız.  Rutinlerinizde aşırı baskı altında hissedebilir ve duygusal tükenmişlik yaşayabilirsiniz.

BALIK BURCU

Duygusal olarak savunmacı hissetmeniz olasıdır, bu da ilişkinizde bazı yanlış anlaşılmalara yol açabilir. Eskiden yakın olduğunuz kişilerle yollarınızı ayırma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Sanatsal projeler ve hobilerinizle yaratıcılığınızı ifade etme isteğiniz artabilir.

Kaynak: haber merkezi