Gerçek Gündem haber sitesinin 3 ay önceki genel yayın yönetmeni Hilmi Hacaloğlu'nun ayrılmasının ardından koltuğa Mert Eskisındı oturmuştu. Eskisındı, görevi bugün itibarıyla Seyhan Avşar'a devretti. 

Avşar, sosyal medya hesabından "Bugünden itibaren Gerçek Gündem  @gercekgundem genel yayın yönetmeni olarak mesleki yolculuğuma devam edeceğim. Ancak muhabir olarak mesleğin mutfağında olmaya özel dosyalar yapmaya devam edeceğim. Bu süreçte tüm eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum" dedi. Avşar, iki gün önce Halk TV'den ayrıldığını açıklamıştı. Avşar, "Bir haberde benden. Halk Tv ailesine veda vakti. Bu karar günler önce alınmıştı. Duyurmak bugüne kaldı" diyerek arkadaşlarına teşekkür etmişti. 

SEYHAN AVŞAR KİMDİR?

Seyhan Avşar 1991’de Bitlis'te doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bitlis’te tamamladı. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler, Anadolu Üniversitesi Sosyal Hizmetler ve İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümlerinden mezun oldu. İstanbul Üniversitesi’nde öğrenciyken Cumhuriyet gazetesinde stajyer muhabir olarak çalışmaya başladı. Cumhuriyet gazetesinde yaklaşık 7 yıl boyunca adliye muhabirliği görevini üstlendi. Çeşitli meslek ödülleri bulunan Avşar, 2022 yılında Halktv.com.tr’de çalışmaya başladı. 

Editör: Haber Merkezi