Yeşilçam'ın “Lady” unvanlı oyuncusu Güngör Bayrak, geçtiğimiz günlerde Okan Bayülgen’in sahibi olduğu Dada Salon Kabaret mekanında Sema Moritz’in konserini dinlemeye gidenler arasındaydı. Arkadaşlarıyla hoş vakit geçiren Güngör Hanım, oldukça keyifliydi. 

Oznur Ertan Sema Moritz Gungor Bayrak
Öznur Ertan, Sema Moritz ve Güngör Bayrak, Okan Bayülgen'in Dada Salon Kabaret'inde buluştu...

Çok eskiye dayanan tanışıklığımız olduğundan hemen yanına gidip sohbet ettim. Kanser tedavisi görüp amansız hastalığı yenmesinin ardından oldukça güzel ve şık görünüyordu. “Güngör Hanım, sağlığınız nasıl?” diyerek sohbete başladık. “Oldukça iyi, buraya gelirken şekerim yükseldi. Evde düşürmeye çalıştım. Düşünce hemen koşup geldim. Sema’nın bu muhteşem konserini kaçıramazdım” dedi.

Kanseri yendi 

Yaz aylarını Bodrum’da geçiren Bayrak, “Doktor kontrollerim olduğu için İstanbul’a geldim. Ekim ayı Bodrum'da çok keyifli ve güzel oluyor. Ayrıca bir dizi projesi var. Senaryoyu bekliyorum. Uygun olursa o projeye başlayacağım” diye konuştu. Sema’yı dinlemekten çok mutlu olduğunu da söyleyen Bayrak, “Sema’nın huzur verici şarkılarını dinlemek çok keyifli oldu. Okan’ın bu mekanı çok güzel, üstelik tüm çalışanlar kibar ve nazik. Paris, Londra, New York gibi şehirlerde bu tarz mekanlar çok fazla; İstanbul’da Okan Bayülgen’in kazandırmasına çok mutlu oldum” dedi.

Gungor BayrakkGüngör Bayrak, yazarımız Volkan Yüksel'e çarpıcı açıklamalar yaptı... 

"İstanbul metrosunda keman çalacağım"

Güngör Bayrak ile konser arasındaki molada sohbetimiz derinleşti. Türkiye’de kadına ve çocuğa yönelik yaşanan şiddet olaylarından, hayvanlara karşı yapılan zulümden çok etkilendiğini bakın nasıl anlattı: “3 yıldır keman dersi alıyorum. Az kaldı, bir iki parçayı iyi bir şekilde çalayım, hemen İstanbul metrosuna atacağım kendimi ve kadına, çocuklarımıza yönelik yapılan şiddeti müzik ile protesto edeceğim. Hayvanlara yapılan o işkencelere dikkat çekeceğim. Bu yaşananlara çok üzülüyorum. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden izin alıp gideceğim, metroda keman çalacağım. Bu sorunlara dikkat çekeceğim” dedi.
Güngör Hanım’a sağlık diliyorum, televizyonda görmeyi özledik umarım iyi bir proje ile sevenlerinin karşısına çıkar. Ayrıca ülkemizde yaşananlara sanatsal bir eylemle yaklaşmasını da gönülden destekliyorum. 

Sema Moritz ve Okan Bayülgen yeni oyuna hazırlanıyor

Okan BayulgenMüjdeyi Okan Bayülgen verdi...

Sema Moritz, geçenlerde Dada Salon’da harika bir konser verdi. Türk müziğinin sevilen tango ve eski şarkılarını muhteşem yorumladı. Konserin açılışını Okan Bayülgen yaptı. Dinleyenler arasında oyuncu Yiğit Özşener, Güngör Bayrak ve şarkıcı Yazra yer aldı. Okan Bayülgen, yakın zamanda Sema ile bir tiyatro oyunu yapacaklarının müjdesini verdi. Sevgili Okan, “Sema ile bir oyun yapacağız. Şarkı, şiir, hikaye anlatımı, eğlence ile keyifli bir oyun çıkaracağız. Türkiye’de ve Berlin’de provalarına başladık" dedi. 
Sema’yı uzun bir aradan sonra sahnede görmekten çok mutlu olduğumu hatırlatmak isterim.