Gülşah Çomoğlu'nun vefat haberi tüm sevenlerini ve izleyicilerini üzdü. Çomoğlu, 2 yıl önce kızı Pera'yı kucağına almıştı ve bir süredir kanser tedavisi gördüğü biliniyordu. Birçok dizide rol alan Gülşah Çomoğlu'nun vefatını, eşi Gökhan Günal Instagram sayfasından şu sözlerle duyurdu:

"Canım eşim, hayatımın neşesi, güzel kızımızın annesi Gülşah Çomoğlu'nu maalesef kaybettik. Cenazesi yarın perşembe günü öğle namazını müteakip Altunizade Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camii'nden kalkacak. Kanlıca Camii'nde defnedilecektir."

Gülşah Çomoğlu Vefat

Kızılcık Şerbeti dizisinde Nursema karakterine hayat veren Ceren Karakoç, üzüntüsünü paylaştı. Karakoç, arkadaşının bir fotoğrafını paylaşarak, "Ah Gülşah güzel arkadaşım. Sen beni bitirdin. Gittiğin yer incitmesin seni"' notunu düştü.

Gülşah Çomoğlu Vefat 1

GÜLŞAH ÇOMOĞLU KİMDİR?

Gülşah Çomoğlu, 11 Mart 1986 yılında dünyaya gelmiştir. Unutma Beni dizisiyle herkesin beğenisini toplayan Gülşah Çomoğlu, ekranlara gelen "Behzat Ç." ve "Umudun Kıyısında" gibi yapımlarda da yer aldı.

Yüksek Sosyete dizisinde Begüm karakteriyle ekrana gelen Gülşah Çomoğlu, Kasaba Doktoru dizisinde de Bahar karakterini canlandırmıştı. Gülşah Çomoğlu, 2018 yılında Gökhan Günal ile nikah masasına oturmuştu. 38 yaşında vefat eden başarılı oyuncunun 2 yaşında bir kızı var.

Editör: Nurseli Fırat