Fantastik çocuk dizisi Sihirli Annem yayınlandığı dönem olan 2003-2012 yıllarına damgasını vurmuştu. Hala konuşulan dizinin oyuncusu Zeynep Özkaya diziyle parlayışını devam ettirmeyerek oyunculuğa verdiği uzun ardan sonra sosyal medya fenomeni olarak sevenlerinin hayatına dönmüştü. Herkesin evinde büyümüş gibi hissettiği fenomen dizinin oyuncusu uzun süredir sevgili olduğu Oğulcan Can ile evlilik kararı aldı. İsteme töreniyle ilk adımı atan çiftin sosyal medyada paylaştığı fotoğraf görenleri hem çok sevindirdi hem de şok etti.

İ S T E M E2

“HAYATIMIN ŞOKUNU YAŞADIM”

"Çilek" karakteriyle hafızalarımıza kazınan Zeynep Özkaya, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Oğulcan Can'dan evlilik teklifi almıştı. 26 yaşındaki Özkaya, paylaşımına; "Hayatımın şokunu yaşadım, doğum gününe geldim sanırken olanlara bak. İnanılmaz mutluyum inanılmaz. Çok mutlu olalım aşkım benim." notunu düşmüştü.

Teklif

“İLK AŞAMAYI ATLATTIK”

Zeynep Özkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Kız istemeden ilk fotoğraflar geldi, heyecandan ölüyordum ama her şey o kadar güzel ve huzurlu oldu ki... Artık ilk aşamayı atlattık, haftaya söz ve nişan yemeğimiz var, birlikte nicelerine aşkım benim" sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

İ S T E M E

“NE ARA BÜYÜDÜ?”

Takipçilerinden kıyafet tercihi ile tam not alan Özkaya’ya tebrik mesajları ve övgüler yağdı. Özkaya’nın fotoğraflarını uzun aradan sonra görenler “Ne ara bu kadar büyüdü?” şeklinde yorumlar yaptı.

E V L İ L İ K-1

Kaynak: haber merkezi