ÇOCUKLARININ BULUNMASINI İSTİYOR

Ekran Haber’in özel haberine göre, Gaziosmanpaşa’da yaşayan 4 çocuklu Alagöz ailesi, 2018 yılında sabaha karşı evden çıkarak bir araba binip giden çocuklarını bulmak için başvurmadıkları yer kalmadı. 7 yıldır çocuklarından bir haber alamayan anne Gülten ve baba İsmet Alagöz, çocuklarının bulunması için yardım bekliyor.

A L A G O Z

OĞLUMUZ İÇİN GİTMEDİĞİMİZ YER KALMADI

Yıllardır evladından haber alamayan ve her gün evin kapısı çaldığı zaman oğlunun geldiği umuduyla kapıyı açan anne Gülten Alagöz, “Oğlumun dirisi olmazsa ölüsünü istiyorum. Artık bir mezarı olsun, her gün gidip duasını okuyayım. Şimdi hiçbir şey yok elimiz kolumuz bağlı. Her yere başvurduk 6 yıldır bir sonuç, bir haber çıkmadı. Allah rızası için bir yardım istiyorum” diyerek gözyaşı döktü.

A L A G O Z.jpg4

‘YAŞAYAN BİR ÖLÜ GİBİYİM’

Sözlerine devam eden anne Gülten Alagöz, “Oğlum şuan ne halde bilmiyorum hayattaysa açmı, tokmu hiç bilmiyorum. 4 çocuğum var ama Mikail’im yanımda değil. Bir anneyim ben, Allah rızası için bana yardım edin. Ölü ya da diri haberini alsam duysam keşke, 7 senedir yaşayan bir ölü gibiyim. Her gün Mikail’in eşyalarını kokluyorum, fotoğrafına bakıyorum. Allah rızası için bir yardım istiyorum” diyerek umutla beklediğini belirtti.

A L A G O Z.jpg3

‘UMUT EDİYORUM BİR HABER ALACAĞIZ’

Gitmedikleri savcılık, emniyet kalmadığını belirten baba İsmet Alagöz, “Oğlumu sabaha karşı gelip götürdüler, arabaya bindi gitti. 6 sene oldu bir haber alamadık. Umarım, umut ediyorum bir haber alacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Barış Sözal