İstanbul’da Beyoğlu’nda Taksim İstiklal Caddesi üzerinde saat 11.00 sularında kimliği belli olmayan bir şahıs, polis memuruna arkadan yanaşarak bıçakla saldırdı. Polis ensesinden bıçak darbesiyle yaralanırken, şahsın saldırı sonrası olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi. Yaralanan polis, olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Aw306700 03 (1)

POLİSE SALDIRGANI YAKALADI

Saldırı sonrası hemen harekete geçen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri 34 yaşındaki O.I. isimli saldırganı Kasimpaşa'da yakaladı. Saldırganın yapılan sorgulamasında; uyuşturucu madde kullanmak, kişilerin huzur ve sükûnunu bozmaktan suç kaydı olduğu tespit edildi. Ayrıca yapılan kontrollerde psikolojik tedavi gördüğü öğrenildi. Hastaneye kaldırılan polis memurunun ise hayati tehlikesinin olmadığı ve tedavi sürecinin devam ettiği bildirildi.

Aw306700 02 (1)

SALDIRI ANI ANBEAN KAMERAYA YANSIDI

Polis memurunun bıçaklı bir şüpheli tarafından saldırıya uğradığı o anlar kameraya yansıdı. Görüntülerde saldırganın elindeki bıçakla polisin arkasından gelerek bıçakla saldırdığı ve sonrasında koşarak uzaklaştığı görüldü.

G Zrl M85 Xs B U Slp H

Editör: Rahime Özbey