'Var Bunlar' ve 'Prens' dizileriyle adından söz ettiren Giray Altınok, 'Karşılaşmalar' adlı yeni dizisinin çekimlerine başladı. Dizide rol alan Şükrü Özyıldız sette çekildiği kareleri sosyal medya hesabından paylaştı ancak kimse Özyıldız'ı olduğuna inanmadı.

"EVET EVET BENİM"

Exxen platformunda yer alacak olan yeni dizi 'Karşılaşmalar'da yer alan Özyıldız sosyal medya hesabından bazı kareler paylaştı. Yeni rolünde ekranların başında olan izleyicilerin karşısına uzun saç ve uzun sakal ile çıkacak olan Özyıldız "Evet evet benim" notuyla karakterinin fotoğrafını paylaştı.

Evet Benim Evet Karsilasmalarexx

ÖZYILDIZ'I SOSYAL MEDYA TANIYAMADI

Oyuncu Özyıldız’ı tanıyamayan hayran kitlesi yorumlarda bulunurken, sevgili olarak bilinin Sibil Çetinkaya’da yorum yapmadan duramadı. Çetinkaya, "Yakışıklılıkta bir değişiklik göremedim" yorumunu yapmasının ardından Özyıldız "Göz doktorunu ertelemeyelim demiştim" diyerek yanıt verdi. Hayranları ise, ‘‘Konsept, ilk insanlar mı?’’ ‘‘Ben seni böyle mi yolladım İstanbul’a?’’, ‘‘Senaryo okul sonrası kurumsal hayatı seçen eski arklarımın hayatı mı?’’ gibi yorumlarda bulundu.

Şö

Şöy

Editör: Rahime Özbey