Gibi dizisi, online dizi izleme platformu üzerinde 4 sezon geçirdi. Ünlü isimlerin başrollerinde yer aldığı Gibi dizisinin yeni sezonu merakla bekleniyor.

Gibi 1

Sosyal medyada da oldukça ses getiren Gibi dizisinin yeni sezon tarihi Hayranları ve izleyicileri tarafından araştırılıyor. Peki GİBİ 5.Sezon ne zaman yayınlanacak? Gibi Dizisi yeni sezon tarihi belli mi?

Gibi 2

GİBİ YENİ SEZON BÖLÜMLERİ

GİBİ 5.sezon bölümleri yayınlandı mı? 2023 yılının Mart ayında dördüncü sezonu yayınlanan Gibi dizisinin yeni sezonu heyecanla bekleniyor.

Gibi 3-1

Haziran ayında son bölümü yayınlanan GİBİ dizisi izleyiciler, yeni sezonun ne zaman yayınlanacağını araştırıyor.

Gibi 5

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın başrolünde yer aldığı Gibi dizisi 5. sezon bölümleri ne zaman yayınlanacak? Gibi 5.sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar..

Gibi

GİBİ 5.SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

"Gibi 5.sezon bölümleri yayınlandı mı, ne zaman yayınlanacak?" diye merak eden Gibi dizisi hayranlarını sevindirecek haber geldi. GİBİ 5.Sezon ilk bölümü 8 Mart 2024 tarihinde yayımlanacak.

Gibi 1-1

GİBİ DİZİSİ KONUSU

Başrollerinde Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın başrolünde yer aldığı dizide İlkkan, Yılmaz ve Ersoy üçlüsünün günlük hayatta başlarına gelen ilginç ve absürt olaylar anlatılıyor.
 

Editör: Nurseli Fırat