Mazhar-Fuat-Özkan (MFÖ) grubunun üyesi olan ve birçok dizide rol alan usta sanatçı Özkan Uğur, 8 Temmuz 2023 yıl hayatını kaybetti. 2013 yılından beri lenf kanseri ile mücadele eden Özkan Uğur üç kez kanseri yenmişti. Ancak yapılan tetkiklerde kanserin yeniden nüksetmesi üzeri Usta Sanatçı Uğur, yoğun bakıma alınarak, entübe edilmişti.

ÖZKAN UĞUR DOĞUM GÜNÜNDE ANILDI

"Ele Güne Karşı", "Peki Peki Anladık", "Ali Desidero", "Güllerin İçinden" parçalarının da aralarında bulunduğu birçok esere imza atan Usta Sanatçı Uğur’u sanatçı dostları doğum gününde unutulmadı.

Usta Sanatçı Uğur ile birçok filmde rol alan Cem Yılmaz, Özkan Uğur’un fotoğrafını paylaşarak, "Özkan ağabeyimizin doğum günü. Hep kalbimizde" dedi.

Untitled Design-3

Sanatçı Erol Evgin "Sevgili Özkan Uğur, değerli eşi Aysun Aslan ile 'Bir Sevda Masalı' adlı programıma konuk olmuşlardı. Özkancığım, iyi ki doğdun ve yaşamlarımıza güzellikler kattın" notuyla bir paylaşımda bulundu.

Ekran Görüntüsü 2024 10 17 164814

Zafer Algöz ise" Doğum günün kutlu olsun Özkan Uğur. Her zaman kalbimizde, aklımızdasın… Ruhun şad olsun" notuyla doğum gününde andı.

Untitled Design (1)-3

Diğer yandan Usta Sanatçı Özkan Uğur'un hiç duyulmamış şarkıları bir proje olarak yakın zamanda müzikseverlerle buluşulması planlanıyor.

Editör: Rahime Özbey