Haliç Kongre Merkezi’nde bugün gerçekleşen düğüne İstanbul Valisi Davut Gül, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci İnci, Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Yaşar Hacısalihoğlu, AK Parti Milletvekilleri Şengül Karslı, Adem Yıldırım, İbrahim Ufuk Kaynak ile İstanbul Ticaret Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Ilıcalı, gazeteciler Esra Elönü, Hamza Çiftçi de katıldı. Çiftin nikahını Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu kıydı. 

Taha Huseyin 29 Haziran

TELGRAFLA TEBRİK ETTİLER
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve iş insanı Selçuk Bayraktar ise telgraf göndererek çifte tebriklerini ilettiler. 

TAHA HÜSEYİN KARAGÖZ KİMDİR?
Mesleğe Kanal 7’de stajyerlikle başlayan Taha Hüseyin Karagöz, editörlük pozisyonuna kadar yükseldi. Daha sonra Güneş Gazetesi'ne geçen Karagöz editörlük, istihbarat şefliği ve haber müdürlüğü gibi çeşitli görevler üstlendi. Diriliş Postası’nda yazı işleri müdürü olarak çalışan Karagöz, sonrasında Yenisafak.com.tr ana sayfa editörlüğü ve özel haber şefliği yaptı. Sosyal medya platformlarındaki yorumlarıyla dikkat çeken Karagöz, halen televizyon yorumcusu olarak kariyerine devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi