Demirören Medya Grubu'nda üst düzey iki ayrılık yaşandığı iddia edilmişti. Buna göre, DHA Genel Müdürü Celal Korkut ve yardımcısı Bülent Ovacık'ın kurumla yollarını ayırdı. Eylem Tok haberiyle ilgili yaşanan süreç sonrası kendi isteğiyle emekli olduğunu açıklayan Celal Korkut ve Bülent Ovacık'ın 1 Ağustos itibariyle görevlerini bırakması bekleniyor.  Öte yandan gazeteci Celal Korkut, sosyal medya hesabından manidar bir paylaşım yaptı. 

Sedat Tef7
"UŞAK OLMA"

Korkut'un 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Hürriyet Gazetesi'nin kurucusu Sedat Simavi'nin sözlerini ekleyerek, "Bu meslek yorucu bir meslektir, ama insan büyük bir zevkle çalışır. Kalemine daima efendi kal, uşak olmamaya gayret et. Mecbur kalırsan kır, sakın satma" dedi. 

Korkut'un paylaşımının devamı şöyle:

"Bugün Türk Basını’nda sansürün kaldırılması nedeniyle, her yıl kutlanan “Gazeteciler ve Basın Bayramı”nın 116. Yıldönümü. Her türlü zorluğa, kötü koşullara, itilip kakılmaya, hor görülmeye rağmen doğru haber, farklı haber peşinde koşan, bu uğurda kalemini satmayan, haber kaynakları ile mesafesini koruyan tüm meslektaşlarımın gününü kutluyorum"

Vv-4

DOSTLUK MESAJI

Sosyal medya hesabından hikaye paylaşan Celal Korkut, Bülent Ovacık'la olan yol arkadaşlığına vurgu yapan bir paylaşımda bulundu.