Galatasaray, Süper Lig’de 8 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik almış ve böylece Trendyol Süper Lig’de 2. sırada yerini almıştı. Siyah beyazlılar ise toplamda 16 puan alarak 4. sırada yerini aldı. İki güçlü ve köklü takım yarın akşam yeniden mücadele verecek.  Bununla birlikte futbolseverler, "Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı ne zaman?" "Galatasaray-Beşiktaş maçı saat kaçta?",  "Derbi hangi kanalda?" ve "BeIN Sports1 ücretsiz izle" gibi soruları araştırmaya başladı.

derbi-izle

GALATASARAY BEŞİKTAŞ DERBİSİ

İki büyük takım arasındaki derbi futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor. Galatasaray, hem Süper Lig hem de Şampiyonlar Ligi'nde yoğun bir maç temposu yakaladı. Yarın ise Beşiktaş'la galibiyet savaşı vereceği müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek. RAMS Park'ta oynanacak dev mücadele saat 19.00'da başlayacak.

DERBİ ÜCRETSİZ İZLE

Geçen sezon şampiyon olan Galatasaray bu sezon da başarılı bir performans gösterdi ve 8 maç içinde 7 galibiyet 1 de beraberlik almıştı. Başarılı takım şimdi de Lig’de 5 galibiyet 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Beşiktaş’la yarışacak. Heyecanla beklenen maç için bir sürü tahmin yürütülmeye başlandı. Futbolseverler maçı izlemek için kanal aramaya başladı. Bununla birlikte Galatasay-Beşiktaş maçı canlı izle Beşiktaş-Galatasaray derbisi hangi kanalda gibi soruları araştırmaya başladı bile. 

derbi-maci-izle

GALATASARAY BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA

Mücadele, beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu