İstanbul’da yaşayan Binnur Aydoğdu, arkadaş olduğu bir başka kadın tarafından dolandırıldı. Arkadaşı Binnur Aydoğdu’ya, “Oğlum bankada çalışıyor fondan kâr ediyorum sen de kazan" diyerek yaklaşık 400 bin lirasını aldı. Ancak parasını geri vermedi.

“SENİN DE PARANI FONA YATIRALIM”

İstanbul’da bir kadın oğlunun bankacı olduğunu ve fondan para kazandığını söyleyerek Binnur Aydoğdu’nun da bu işe girmesini istedi.  Ekol TV’den Şeyma Kan’ın haberine göre; Binnur Aydoğdu kadının kendisine gelip “‘Oğlum bankacı, benim parayı fona yatırdı. Çok yükseldi. Sen çok iyi bir insansın senin paranı da fona yatıralım yükseldiğinde alırsın’ dedi. Kredi kartından 230 bin lira nakit avanstan çekip verdim. Daha sonra 150 bin lira daha nakit avanstan çekip verdim. Bana sadece 100 bin lira getirdi. Gerisini vermedi. Beni oyaladı” diye konuştu.

PARASINI İSTEDİ, TEHDİT EDİLDİ

“Paramı istediğimde bana çay koy, kek yap geliyorum dedi ama ne kendisi ne de parama geri geldi” diyen Aydoğdu, “Paramı isterken beni kızımla, yeğenimle tehdit etti. ‘Seni mahallede rezil ederim, benimle uğraşamazsın’ gibi ifadeler kullandı” dedi. Mağdur Aydoğdu yetkililerden yardım bekliyor. Öte yandan Aydoğdu’yu dolandıran kadın ise iddialara yanıt vermedi.

Editör: Rabia Çetin