Türkiye Futbol Federasyonu, yeni Merkez Hakem Kurulu başkanını duyurdu. Federasyonun internet sitesi üzerinden yapılan açıklamada MHK'nın yeni başkanının Ferhat Gündoğdu olduğu belirtildi. TFF tarafından seçilen MHK başkanı Ferhat Gündoğdu'nun hayatı ve kariyeri sorgulanıyor. Peki Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında? Daha önce hangi görevlerde yer aldı? İşte yeni MHK başkanı Ferhat Gündoğdu hakkında detaylar..

Yeni M H K Başkanı Ferhat Gündoğdu 2

FERHAT GÜNDOĞDU KİMDİR?

Ferhat Gündoğdu, Türkiye'de hakemlik ve spor yönetimi alanında önemli görevler üstlenen bir isimdir. Ferhat Gündoğdu'nun doğum tarihi ve yeri hakkında bir bilgi paylaşılmamıştır. Ancak 1991 yılında Kara Harp Okulu'nu bitirdiği ve daha sonra Ankara Üniversitesi Spor Yönetimi Bölümü'nde Yüksek Lisans yaptığı bilinmektedir. Ferhat Gündoğdu, yüksek lisans derecesinin ardından Spor Yönetimi Bölümü'nde doktorasını da tamamlamıştır.

FERHAT GÜNDOĞDU HANGİ GÖREVLERDE YER ALDI?

Türk Eğitim Derneği'nde (TED) çeşitli görevlerde bulunan Gündoğdu, Merkez Hakem Kurulu'nda Eğitimden Sorumlu Üye olarak görev yapmış ve klasman üst gözlemciliği görevini de yürütmüştür. Bu rolleriyle Türk sporunda hakem eğitimi ve yönetimine katkı sağlamıştır. Ferhat Gündoğdu, Lokman Hekim Üniversitesi'nin akademik kadrosunda yer almakta ve aynı zamanda bir şirkette Okul Yatırımları ve Planlama Müdürü olarak görev yapmaktadır.
 

Editör: Nurseli Fırat