Bütün Türkiye onu, puan dezavantajına rağmen "Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı geçerek şampiyon olacağı ve gelecek sezon da bu başarısına devam edeceği" sözleriyle tanıdı.

YOĞUN ELEŞTİRİLER SONRASI GELEN KÜFÜRLÜ VİDEO

Ancak Trendyol Süper Lig'in son haftasında sarı-kırmızılıların kazanması ve rakibi de kazanmasına rağmen 3 puanlık farkla şampiyonluğunu ilan etmesi sonrası Meral Güven için işler ters gitti ve sosyal medyada özellikle Fenerbahçeli taraftarlarca yoğun eleştirilere uğradı.

MESLEĞİNİ BIRAKTIĞINI AÇIKLADI

Astrolog Güven, bu eleştirilere daha fazla katlanamayıp sosyal medya hesabından küfürlü bir video paylaşınca, eleştirilerin dozajı Fenerbahçeli taraftarlrı da aşan, tüm Türkiye'ye yayılan bir pozisyon aldı. Meral Güven de, mesleğini bıraktığını açıkladı. 

EKOL TV'YE KONUŞTU

Ekol TV'ye özel açıklamalarda bulunan Güven, yaşananların kendisine bir mesaj olduğunu ve astrologluğu bıraktığını kaydetti.

ALLAH'TAN BAŞKA KİMSEM YOK

Kendisine hakaret edenlerin bir sınavda olduğunu ve bu sınavı kaybettiğini dile getiren Güven, "Allah'a karşı geldim demek ki, gönlünü incittim. Ondan başka kimsem yok. Bir O var bir de O'nun verdiği emanetim." dedi.

"ALLAH'IM BENİ AFFETSİN İSTİYORUM"

Yaşananlardan sonra tek isteğinin rahatsız edilmemek olduğunu sözlerine ekleyen Güven, "Eğer beni rahat bırakmazsanız emin olun Allah da sizi rahat bırakmayacak. Kesinlikle bırakmayacak. Kimseden hiçbir şey beklemiyorum. Allah canımı alacaksa zaten alacak. Sadece Allah'ımla ilgili olarak beni affetsin istiyorum. Bunların hiçbirisi bana ait değil." ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Süper Lig'de haftalar öncesinde Fenerbahçe'nin şampiyon olacağı iddiasında bulunan Meral Güven, Galatasaray'ın şampiyon olmasıyla büyük tepki toplamıştı. İddiaya göre Güven'in çalınan sosyal medya hesabından yapılan paylaşımlar Fenerbahçeli taraftarları kızdırmıştı. Daha sonra TikTok'tan canlı yayın açan Güven, kendisine hakaret edenlere küfürler savurmuştu.

Paylaşımları sonrasında Meral Güven hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, "Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan re'sen soruşturma başlattı.