Fenerbahçe, bu akşam 2. ön eleme turu rövanş maçında Lugano’yu konuk edecek. Şampiyonlar Ligi’ne kalmak isteyen sarı-lacivertliler, ilk karşılaşmada 4-3'lük skorla deplasmandan ayrılmıştı. Futbolseverlerin heyecanla beklediği Fenerbahçe-Lugano mücadelesi Exxen platformu üzerinden yayınlanacak. Peki Exxen Spor'da tek maç izlenir mi, üyelik satın almak zorunlu mu? Exxen Spor üyelik fiyatları ne kadar? İşte Exxen Spor üyelik fiyatları ve satın alma işlem detayları..

Fenerbahçe Lugano 1

FENERBAHÇE-LUGANO MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe-Lugano rövanş mücadelesi 30 Temmuz Salı günü saat 20.00’de başlayacak. Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş mücadelesini, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Robert Jones yönetecek.

FENERBAHÇE-LUGANO MAÇI HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Lugano maçı, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe Lugano 3

EXXEN SPOR TEK MAÇ ÜYELİK VAR MI?

Exxen Spor üyelik fiyatları ve satın alma işlemleri araştırılıyor. Fenerbahçe bu akşam UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanş maçında İsviçre’den Lugano takımı ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Exxen platformunda yayınlanacak. Heyecanla beklenen karşılaşma öncesi Exxen spor üyelik fiyatları ve Exxen üyelik paketi nasıl alınır? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Exxen’de tek maçlık üyelik paketi bulunmuyor. Exxen Spor’da kullanıcılara reklamlı ve reklamsız olarak iki farklı seçenek sunuluyor. Dolayısıyla Fenerbahçe - Lugano maçı tek maç olarak satın alınamayacak.

EXXEN VE EXXEN SPOR ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR, KAÇ TL?

  • Reklamlı Aylık Paket: 160.90 TL
  • Reklamsız Aylık Paket: 223.90 TL
  • Exxen + ExxenSpor şeklinde satılan aboneliklerde ise fiyatlar şöyle:
  • Reklamlı Aylık Paket: 327,90 TL
  • Reklamsız Aylık Paket: 390.90 TL
Editör: Nurseli Fırat