Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yer alan falezlerde kimliği belirsiz bir kadın cesedi bulundu. Cesedin günlerdir aranan Aylin Kaya'ya ait olabileceği söylendi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri genç kadının kimliğinin tespiti için cesedi Antalya Adli Tıp morguna götürdü. Kaya'nın annesi kızını kıyafetlerinden tespit ettiğini söylerken kesin sonuç için aileden DNA örnekleri alındı. Tespit çalışması sonrası ceset Aylin Kaya'ya aitse ailesine verileceği öğrenildi. 

ÖLÜM NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Yaklaşık 30 metre yükseklikteki falezlerin denizle buluştuğu kayalık alanda hareketsiz yatan bir kişinin olduğunu görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve deniz polisi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, halat yardımıyla aşağı inerek cesede ulaştı. Cesedin üzerinde kimlik bulunmadığı için polis, kimlik tespiti için çalışma başlattı.

aylin-kaya

AYLİN KAYA'YA NE OLMUŞTU?

Ailesi, 25 Ekim tarihinde Antalya'da ortadan kaybolan Aylin Kaya'dan gelecek güzel haberi bekliyordu. Okula diye evden çıkan ve okul servsinden indikten sonra şehirlerarası terminale gittiği öğrenilen Kaya her yerde aranıyordu.  

Kaynak: İHA