Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde alçak uçuş yapan F-16 uçağının sesini deprem zanneden esnaf, emekleyerek kaçmaya çalıştı. O anlar iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Osmaniye F16 Sesi Deprem 16052024 Iha2

PROVA UÇUŞU TELAŞA NEDEN OLDU

1 Haziran Türk Hava Kuvvetleri Kuruluş Günü hazırlıkları nedeniyle prova yapan F-16 uçağı, Düziçi semalarında alçak uçuş gerçekleştirdi. Uçağın çıkardığı yüksek ses, çiğ köfteci Teoman Kaan Güler’i tedirgin etti. Deprem olduğunu zannederek panikleyen Güler, can havliyle emekleyerek kaçmaya çalıştı. Güvenlik kamerası, Güler’in ve nişanlısının iş yerinden kaçış anlarını kaydetti.

Osmaniye F16 Sesi Deprem 16052024 Iha3

ESNAFIN PANİK ANI

Teoman Kaan Güler, yaşadığı deprem paniğini şu sözlerle anlattı: "Sesi ilk duyduğumda deprem oluyor sandım. Bölgemizde büyük bir deprem yaşandı, bu yüzden korkuyla kendimi yere attım ve emekleyerek çıkmaya çalıştım. Dışarı çıkınca F-16 uçağının yakın geçiş yaptığını fark ettim. Sonra dükkana geri döndüm ve güvenlik kamerası görüntülerini izledim. Komik bir görüntü ortaya çıkmış."

Osmaniye F16 Sesi Deprem 16052024 Iha4

NİŞANLISI DA PANİK YAŞADI

Güler'in nişanlısı da o sırada arka tarafta yatıyordu. Sesleri duyunca deprem olduğunu zannederek panik yaşadı. Güler, "Nişanlım arka tarafta yatıyordu, o da deprem olduğunu sanıp terliklerini aramış. Güvenlik kamerası görüntülerini izlediğimizde komik bir görüntü ortaya çıktı. Biz deprem olduğunu sandık ama F-16 uçağı geçmiş" dedi.

Osmaniye F16 Sesi Deprem 16052024 Iha5

SOSYAL MEDYADA İLGİ GÖRDÜ

Güler'in deprem paniği sosyal medyada paylaşıldı ve izleyenleri gülümsetti. Video kısa sürede geniş bir kitleye ulaştı, birçok kişi tarafından paylaşıldı ve yorum aldı.