İstanbul'da yüzündeki kırışıklıkların giderilmesi için bıçak altına yatan kadın hasta adeta kabusu yaşadı. Sabah Gazetesi'nin haberine göre, 54 yaşındaki Hülya K., yaptığı araştırmalar sonrası özel bir hastaneyle 85 bin lira karşılığında anlaştı. Hülya K., 3 Nisan 2024 tarihinde ameliyat edildi ve kendisine reçete edilen ilaçları kullanması için evine gönderildi.


1A

ENFEKSİYON GEÇİRMEYE BAŞLADI

Doktorla yapılan görüşmelerde iddiaya göre Hülya K.'nin en fazla 1 hafta içerisinde tamamen düzeleceği belirtildi. Ancak ilerleyen günlerde kadın hasta, ağır bir enfeksiyon geçirmeye başladı. Bu süreçte gözünün içerisinden akıntılar gelmeye başlayınca, doktoru ile tekrar irtibata geçerek enfeksiyonun sebeplerini öğrenmeye çalıştı. Doktor ise hastasına ilaçlarını kullanmaya devam etmesini enfeksiyonun geçeceğini belirtti.

2 A

HAYATI KABUSA DÖNDÜ

Ağrılara dayanamayan ve farklı doktorlara giden Hülya K., ameliyatın başarısız olduğunu öğrendi. Durumun düzeltilmesi için çoğu doktorun yaklaşmadığını, tedavi edeceğini söyleyen doktorların ise 350 bin lira istediğini öğrendi.

Bir süre sonra gözünün içerisinde et çıktığını fark eden Hülya K., bu kez ameliyat olduğu hastane yetkilileriyle görüşerek yaşadığı mağduriyeti anlattı. Yüzünde kalıcı hasar kaldığını, konuşmakta zorluk çektiğini ve insan içerisine çıkamadığını belirten kadın, doktor ve hastaneden şikayetçi olacağını beyan etti.


3A

DOKTOR HAKKINDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Hastane yetkilileri ise Hülya K.'ya söz konusu doktor hakkında benzer bir çok şikayet aldıklarını ve bu nedenle görevine son verdiklerini ifade etti. Yaşadığı mağduriyet sonrası avukatlarıyla savcılığa giderek suç duyurusunda bulunan Hülya K., ameliyatı yapan doktorun cezalandırılmasını talep etti.