ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol, yine gündeme bomba gibi düşecek bir konuyla izleyicinin karşısına çıktı. Büyük yankı uyandıran olayda Fatma Hanım, kızının sözde hoca olan Mustafa Çabuk isimli kişi tarafından kandırıldığını söylemiş ve ünlü sunucudan yardım istemişti. Yaklaşık 1 senedir kızıyla görüşemediğini söyleyen acılı anne son çare olarak Esra Erol ve ekibinden yardım istedi. Fatma Hanım kızının kendisine 'Anne hadislerdeki mehdi dünyaya inmiş ve Çanakkale'deymiş. Ben bu kişiyi gidip görmek istiyorum' dediğini ve bir sabah kalktığında kızının evde olmadığını söyledi. Bunun üzerine iddiaların odağındaki sözde Mehdi, bugün canlı yayına bağlandı.

SÖZDE MEHDİNİN OTELİNDE NELER OLUYOR?

Yayına bağlanan Gülcan Hanım, kızı Yeşim'in de Çabuk'un tuzağına düştüğünü söyledi ve sözde Mehdinin orada bulunan kişileri kırbaçladığını söyledi. Ayrıca acılı kadın, Çabuk'un insanlara da gizlilik sözleşmesi imzalattığını ifade etti. Ayrıca yayına mağdurlardan birisi olan Yaşar Bey de katıldı ve o da Esra Erol'dan yardım istedi. Yeğeni Mahsun Süer'in de 1 yıldır sözde Mehdinin yanında olduğunu belirtti. 

"DİN ADI ALTINDA TERÖR ÖRGÜTÜ KURDU"

Yaşar Bey ayrıca, sözde Mehdi ve yanındaki kişilerin bir saldırıya hazırlandığını söyledi ve şu sözleri kullandı; "Sosyal medya hesaplarında bu üyelerin silahla fotoğrafları var. Din adı altında terör örgütü kurdu. Bir iç savaş başlatmaya çalışıyorlar" 

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu