Esra Erol'da programında izleyenleri hayrete düşüren bir olay daha gündeme geldi. Programa katılan Dilek Hanım, eşinin çocuklarına kötü davrandığını belirterek şikayette bulundu. "Çocuğuma kötü davrandığında onunla her şey bitti" diyen Dilek Hanım'ın sözleri dikkat çekerken, eşi canlı yayında özür diledi. Bu özür, genç kadını bir an için yumuşatmış gibi görünse de, daha sonra ekrana yansıyan görüntüler herkesi şok etti.

Esra Erol AlkolEsra Erol Alkol

SKANDAL GÖRÜNTÜLER

Esra Erol, çifti barıştırma aşamasındayken, çiftin bebeğinin elinde alkol şişesi ve yanında izmarit bulunan görüntüleri ekrana getirerek durumu daha da vahim hale getirdi. Ünlü sunucu ekrana çiftin bebeğinin elinde alkol şişesi ve yanında izmarit olan görüntüyü yansıtarak, "Çocuğunuzun elinde neden alkol şişesi var? Önce bunu açıklayın" dedi.Görüntüyü görenler adeta şoke oldu.

Esra Erol Gözaltıü

CANLI YAYINDA GÖZALTI!

Çift bu soru karşısından bebeklerinin alkol içmediğini savunarak bunun normal olduğunu vurguladılar. Dilek Hanım şişenin içinin boş olduğunu belirtti. Yayına ihbarda bulunan bir kişi "Bu aileden şikayetçiyim. Bebekleri uyumayınca alkol vererek uyutuyorlar" diye şikayette bulundu. Olayın hemen ardından emniyet yayını ihbar kabul ederek stüdyoya geldi ve aileyi ifadelerini almak üzere karakola götürdü.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu