Bir yıl önce Esra Erol'a katılan Betül, eşi Veysel’in kendisini aldatarak başka bir şehre taşındığını ve orada Özge adında bir kadınla dini nikahla evlendiğini ifade etmişti. 11 yıllık hayat arkadaşının, Özge ile ikiz bebekleri olduğunu TikTok'ta gördüğünü dile getiren Betül, bu olayla ilgili tüm gerçekleri programda anlatmıştı. Yaşanan itiraflar, tartışmalar ve şüpheler sonrasında Veysel, Özge'den dünyaya gelen ikiz bebekler için DNA testi talebinde bulunmuştu.

İKİZLERDEN BİRİ BABAYA DİĞERİ BAŞKASINA AİTTİ

DNA testinin sonuçlarına göre Veysel, bebeklerden yalnızca birinin babası çıkmıştı. Dünyada nadir görülen bu sonuç herkesi şoke etmişti. Aradan bir yıl geçtikten sonra Esra Erol canlı yayında üzücü bir haber açıkladı.

SOKAK ORTASINDA ÖLÜ BULUNMUŞTU

Veysel'in sokak ortasında ölü bulunduğunu aktaran Anlı, ölüm nedeninin henüz bilinmediğini söyledi. Erol, "Betül aşkından ölüyordu, Özge de 'Ben yuva kuracağım sen boşanmadığın için kuramıyorum' demişti. Defalarca birbirlerini darp ettiler. Bu ilişki içerisinde yasaklı madde konusu da vardı. Biz Betül'le Veysel'in boşanmasını sağladık. Bugün tam 1 yıl sonra Veysel'le ilgili bir haber geldi. Veysel Yorulmaz, İstanbul'da sokak ortasında ölü olarak bulundu. Betül, eski eşin ölümünün şüpheli olduğunu iddia etti. 'Veysel'in ölümünden beni sorumlu tutuyorlar' diye bir cümle kurdu." dedi. Yayına bağlanan Betül, şok yaşadığını Veysel'in amcasının oğlunun "Senin bedduan tuttu öldü" dediğini söyledi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu