Sabah gazetesinden Arzu Kaya'nın haberine göre, İstanbul'da yaşayan 27 yaşındaki Şeyma E., Dilan Polat Ataşehir Poliklinik Merkezi'ne 8 ay boyunca bölgesel zayıflama için gitti. Rasping adlı yöntemle vücuduna ısı vererek zayıflaması amaçlanan genç kadın, geçen yıl haziran ayında girdiği seans sonrasında vücudunda yanıklar oluşturuğunu gördü.

1.DERECE YANIK OLDU

Şeyma E., güzellik merkezine durumu bildirip dönüş yapılacağı cevabını alsa da dönüş alamadığını öne sürdü. Mağdur kadın, bir şikayet sitesine ihbar yapınca güzellik merkezi kadını arayarak ödemiş olduğu bin 500 lirayı iade etti ve bol bol krem sürmesini söyledi. Bunun üzerine hastaneden rapor alan ve vücudunda 1. derece yanık olduğu belirlenen kadın, hem işlemi uygulayan Esmanur Alanyurt'tan hem de merkezin sahibi Engin Polat'tan şikayetçi oldu.

ENGİN POLAT SUÇLAMALARI KABUL ETMEDİ

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. İşlemi uygulayan Esmanur Alanyurt, ihmali olmadığını ve şikayetçinin işlemden sonra memnun ayrıldığını belirtti. Engin Polat ise müşterinin alerjik reaksiyon gösterdiğini belirterek suçu genç kadında bulurken "Duş almış, kıyafet sürtünmesinden olmuş olabilir." dedi. Suçlamaları kabul etmedi.

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu