Emniyet Genel Müdürü Mahmut Demirtaş’ın imzasıyla yayımlanan genelgede müdür yardımcılarının görev sınırlarına dikkat çekilirken genel müdür yardımcılarının kendilerine tevdi edilen görevleri yapmaları gerektiğine dikkat çekildi. Öte yandan genel müdür yardımcılarının birinin görevde bulunmadığı durumda yazılış sırasına göre bir sonraki genel müdür yardımcısının görevi yürüteceği bilgisi verildi.

556633

Birimlerin görev dağılımı şu şekilde açıklandı:

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, Destek Hizmetleri, Güvenlik, İnşaat-Emlak ve Strateji Geliştirme Daire Başkanlıklarından sorumlu.

1-69

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Mustafa Çalışkan, Asayiş, Dış İlişkiler ve İnterpol-Europol Daire Başkanlıklarının başında yer alacak.

4-28

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Caner Tayfur, Trafik, Havacılık ve Kriminal Daire Başkanlıklarını yönetecek.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Dr. Ömer Urhal, Cumhurbaşkanlığı Koruma, Koruma, Terörle Mücadele ve TBMM Koruma Daire Başkanlıklarından sorumlu olacak.

55-17

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Selami Yıldız, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme, 7068 Sayılı Genel Kolluk Disiplin Hükümleri Hakkında Kanun’a ilişkin kurullar ve 3201 Sayılı Emniyet Teşkilatı Kanunu’nun ilgili maddesi uyarınca Merkez Disiplin Kurulu Başkanlığını yürütecek.

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Çorumlu’ya Tanık Koruma, Belge Yönetimi ve Koordinasyon, Sosyal Hizmetler ve Sağlık Daire Başkanlıklarının sorumluluğu verildi.

E K R A N M A N S E T Kurtarıldı Kurtarıldı-10

Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Ali Baştürk, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Siber Suçlarla Mücadele ve Göçmen Kaçakçılığıyla Hudut Kapılarıyla İlgili Mücadele Daire Başkanlıklarından sorumlu olacak.

MAKAMA DOĞRUDAN BAĞLI BİRİMLER ŞU ŞEKİLDE;

“Teftiş Kurulu Başkanlığı, Özel Güvenlik Denetleme Başkanlığı, Polis Akademisi Başkanlığı, Hukuk Müşavirliği, İstihbarat Başkanlığı, Özel Harekat Başkanlığı, Personel Başkanlığı, Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı, Medya-Halkla İlişkiler ve Protokol Daire Başkanlığı, Denetim Birimi, Özel Kalem Müdürlüğü”

Editör: Ceyda Taylan