Milyonlarca emekli için Ekim ayında yeni promosyon fırsatları devam ediyor. SSK BAĞ-KUR 4C emeklisine bankalardan oldukça cazip ve yüksek promosyon imkanları sunuluyor. Ekimde SGK bankalarla bir kez daha masaya oturdu. Yapılan görüşmeler sonucunda emekliye tam 18 bin TL’lik promosyon fırsatı duyuruldu. 

Para J-1

PROMOSYON MÜJDESİ 

Emeklilerin beklediği güzel haber duyuruldu. Ekim ayı emekli promosyonu 2 bankada 18.000 TL’ye kadar yükseldi. SGK ile yeniden masaya oturan Yapı Kredi Bankası ve ING Türkiye, Emekli Maaş promosyonu miktarlarını arttırdı. Her iki bankada ek koşul olmadan maaş aralığına göre SSK BAĞ-KUR ve 4C emeklisine tam 15.000 TL net promosyon ödemesi yapıyor. Bunun yanı sıra bankaların ödeme taahhütünü imzalayan emeklilere ekstra promosyon veriliyor. Yeni verilecek promosyon miktarı ise 3000 TL olarak belirlendi. Bankalar bu promosyonu belirli şartlar doğrultusunda sağlıyor. ING Bank’ın ve Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesini ziyaret ederek ekstra promosyon şartlarını öğrenebilirsiniz.

Para A-1

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

4A 4B 4c emeklisi için verilecek olan emekli promosyon ücretleri için başvurular mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından çok pratik bir şekilde yapılabiliyor. Ancak bunun yanı sıra emekliler başvuru işlemlerini şubelere giderek T.C kimlik kartı ile de tamamlayabiliyor. Sadece birkaç dakika süren başvuru işlemlerinden sonra 3 iş günü içinde emekli promosyon ücreti yeni IBAN numarası aracılığıyla emeklilere yatıyor.

Para N-1

SON TARİH AÇIKLANDI 

ING Bank ve Yapı Kredi Bankası Ekim ayında en yüksek promosyon veren bankalar olarak öne çıkıyor. 2 bankanın emekli promosyon ücretleri için başvurular ekim ayı sonuna kadar devam edecek nokta Yukarıda belirtilen başvuru kanalları aracılığıyla 31 Ekim tarihine kadar promosyon başvurunuzu tamamlayabilir tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz promosyon alabilirsiniz.

Editör: Yağmur Güzel