YAĞMUR KAYA/EKRANHABER

CNNTÜRK ekranlarında yayımlanan Gece Görüşü programını sunan Hande Fırat, 28 Temmuz’dan bu yana ekranda yer almıyor. 28 Temmuz tarihli program yayımında ekrana çıkmayan Hande Fırat, bunun sebebini sosyal medyadan yaptığı açıklamayla duyurmuştu.

FIRAT, KÖPEĞİ BADİ'NİN HAYATINI KAYBETMESİ NEDENİYLE EKRANA ÇIKMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ

Gazeteci Fırat, yayına çıkamamasının sebebini yaklaşık 15 yıldır birlikte yaşadığı Badi isimli köpeğinin hayatını kaybetmesi üzerine yayına çıkmadığını ifade etmişti. Fırat yaptığı paylaşımda, "Benim küçük dert ortağımdı… Evimizin önce küçüğü, sonra prensesi ve sonra en yaşlısı oldu. Bu sabah gitti… O da gitti işte… Sonbahar bile gelmeden… Elveda küçük badi ve bize yaşattığın her an için çok teşekkürler. " notunu düştü.

Ancak köpeği Badi’nin hayatını kaybetmesini gerekçe sunarak o akşam Gece Görüşü programına çıkamadığını dile getiren Hande Fırat, daha sonra programın yayımlandığı gün ve saatte ekranlarda yerini almadı.

EKRANDA UZUN ZAMANDIR YER ALMAMASI YENİDEN MERAK KONUSU OLDU

Ekranda uzun zamandır görünmemesi yeniden merak konusu olması üzerine Hande Fırat sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulunarak işin iç yüzüne açıklık getirdi.

AÇIKLAMA GELDİ: ‘BENLİK BİR SORUN YOK, YENİ CNNTÜRK YÖNETİMİNE SORUN’

Fırat, kız kardeşi ile birlikte çekildiği bir fotoğraf paylaşarak şu notu düştü: “Bu kadar yorum sonrası açıklama yapmam gerekiyor sanırım. Benlik bir sorun yok! Sorularınızı benim ellerimle yıllar önce kablolarını çektiğim, yıllarca her kademesinde yöneticilik yaptığım yeni CNNTÜRK yönetimine sorun.”

Whatsapp Image 2024 08 17 At 23.49.20

Editör: Ceyda Bıyıklıoğlu