Ocak 2023'ten bugüne dek Dünya Gazetesi Dış Haberler Müdürü olarak görev yapan Gazeteci Emre Ergül, geçtiğimiz günlerde Ekol Medya İnternet Genel Yayın Yönetmenliği'ne atandı. Emre Ergül, yeni görevinde Ekol Medya bünyesindeki bütün internet haber sitelerini, sosyal medya hesaplarını ve dijital kanalları yönetecek.

Emre Ergül

EKOL MEDYA'YA ÜST DÜZEY TRANSFER

Ekol Medya Yönetim Kurulu Başkanı Emrah Doğru, Ekol Medya İnternet Genel Yayın Yönetmenliği'ne atanan Emre Ergül'e yeni görevinde başarılar diledi. Emrah Doğru açıklamasında, "Ekol Medya İnternet Genel Yayın Yönetmenliği’ne medya sektöründe uzun süredir başarılı çalışmalar yürüten Emre Ergül atanmıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dilerim" sözlerini kullandı.

Z-10

EMRE ERGÜL KİMDİR?

11 Şubat 1975 doğumlu olan Emre Ergül üniversite eğitimi sonrası Sabah gazetesi Dış Haberler Servisi'nde göreve başladı. Sırasıyla Dış Haberler Muhabirliği, Dış Haberler Müdür Yardımcılığı ve Dış Haberler Müdürlüğü yaptıktan sonra aynı gazetede 2004 yılında Yazı İşleri Müdürlüğü'ne yükseldi. Ekim 2008'de Sabah'tan ayrılıp Habertürk Gazetesi'ne Yazı İşleri Müdürü olarak geçti.

Mayıs 2019'da Türkiye'nin uzay, bilim ve teknoloji medyası Spacemag Türkiye'yi kuran Ergül, Mayıs 2020'den sonra Hürriyet Daily News ve Dünya Gazetesi'nde görev yaptı.

Editör: Yaren Eryılmaz