Dünya Gazetesi'nde Genel Yayın Yönetmenliği için ibre, Recep Erçin'e doğru dönüyor... Kendisini 'Patron Vekili' olarak tanıtan İbrahim Kahveci'nin gelişiyle başlayan istifa dalgasıyla gazetenin üç kadın yöneticisi ayrılmış, olup bitenleri EKRAN HABER yazmıştı...

İBRAHİM KAHVECİ'NİN DE ONU GYY OLARAK GÖRMEK İSTEDİĞİNİ YAZMIŞTIK

Dünya Gazetesi'nde Genel Yayın Yönetmenliği için belirsizlik sürerken, ekranhaber.com'un medya kulislerinden derlediği bilgilere göre; İbrahim Kahveci'nin de gazeteye Genel Yayın Yönetmeni olmasını istediği isim Recep Erçin'in adı gazete patronajı tarafından her an açıklanabilir. Peki neden bu isim ön plana çıktı?..

Dünya Gazetesi çalkalanıyor: Yeni GYY Fikret Çengel mi, Recep Erçin mi olacak? Dünya Gazetesi çalkalanıyor: Yeni GYY Fikret Çengel mi, Recep Erçin mi olacak?

EKONOMİ GAZETECİLERİ DERNEĞİ'NİN İKTİSATÇI BAŞKANI

Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmenliği için Recep Erçin isminin öne çıkmasının ipuçları Erçin'in özgeçmişinde saklı... Recep Erçin, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümü mezunu, köşe de yazdığı Aydınlık Gazetesi'nde ekonomi servisini yönetti, televizyonlarda ve dijital mecralarda ekonomi yayınları yaptı ve son iki yıldır da Ekonomi Gazetecileri Derneği Başkanlığı yapıyor...

RECEP ERÇİN KİMDİR?

Recep Erçin 1987’de Sakarya’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini bu şehirde tamamlayan Erçin, 2009 yılında Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümünü bitirdi.  2012 Ağustos ayında Aydınlık Gazetesi’nde çalışmaya başlayan Erçin, Ekim 2012’den 0cak 2024'e kadar Aydınlık Gazetesi’nin ekonomi servisini yönetti. Aydınlık Gazetesi köşe yazarıdır.
Recep Erçin, Cem TV, Artı 1 TV’de gazeteci arkadaşlarıyla Genç Ekonomi programını; 2016’da Kanal Ekonomi’de “Para Konuşur” adlı programı; 2017’den Ağustos 2019’a kadar Ulusal Kanal’da “Gündem Ekonomi” programını; 2020 Ocak - Eylül döneminde CemTV’de EkoÇözüm programını hazırlayıp sundu. Ocak 2024'te Ecomax Genel Yayın Yönetmeni olarak kendi mecrasını kurdu.  2022 Mayıs ayında Ekonomi Gazetecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Erçin, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, Bilişim Medyası Derneği, Beşiktaşlı Sanayici ve İş Adamları Derneği ve Türkiye Gazeteciler Sendikası üyesidir.

Dünya'da neler oluyor! Dünya'da neler oluyor!

EKRANHABER.COM

Editör: Haber Merkezi