Gaziantep'ten düğün için ailesiyle Zonguldak'ın Ereğli ilçesine gelen Ertuğrul B. evlilik hazırlıklarına başladı. Ertuğrul B., kendisi gibi uzman çavuş olan ağabeyi K.B. ile bankadan para çekip kuyumcudan altın almak istedi. Ailesiyle birlikte bankada sıra bekleyen Ertuğrul B., bankanın karşısındaki camiye gidip elini yüzünü yıkamak istediğini söyleyerek yanlarından ayrıldı.

KONUM ATTI, SİLAH SESİ DUYULDU

Uzman çavuş, bir süre sonra nişanlısı G.A.'nın telefonuna bulunduğu konumu gönderdi. Ağabeyi de kardeşi Ertuğrul B.'yi arayarak durumu anlamaya çalıştı. Aile, Ertuğrul B.'ye ulaşamayınca konuma doğru hareket etti. Bu sırada silah sesiyle ürperen vatandaşlar, Ertuğrul B.'nin başına ateş ettiğini gördü. 

HAYATİ TEHLİKESİ VAR

İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. İlk incelemelere göre, uzman çavuşun beylik silahıyla başına tek el ateş ettiği belirtildi. Kanlar içinde kalan Ertuğrul B., ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Ertuğrul B.'nin tedavisi sürüyor. Polis ekipleri ise olayla ilgili soruşturma başlattı.