Türkiye'nin gündemindeki Dilan Polat davasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Bir gazeteci sosyal medya hesabından iki tutuklu sanığın tahliye edildiğini duyurdu. Peki kim bu isimler?

DİLAN POLAT'IN KARDEŞLERİ 

Duyuruya göre, Dilan Polat'ın kız kardeşi Sıla Doğu ve erkek kardeşi Can Doğu Tahliye edildi. Gözler dava kapsamında hala tutuklu olan Dilan Polat ve Engin Polat çiftine çevrildi.

Dilp5

TUTUKSUZ YARGILANACAKLAR

Aylardır merakla takip edilen Dilat Polat ve Engin Polat davasına iki tahliye birden geldi. Gazeteci Emrullah Erdinç'in haberine göre, Dilan Polat'ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu'nun tutuksuz yargılanmasına karar verildi.

Dava kapsamında, Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat'ın tutuklu olarak yargılanmalarına devam ediliyor.

Dilan Polat Engin Polat 27062024 Iha

"TAHLİYE EDİLECEKLER"

Erdinç paylaşımında, "Polatlar'ın aylık tutukluluk değerlendirmesi tamamlandı. 4 Sulh Ceza Hakimliği Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat’ın tutukluluğuna devam kararı verdi. Aralarında Sıla Doğu ve Can Dogu’nun da bulunduğu tutukluların ise tutuksuz yargılanmasına hükümetti. Başka davadan tutukluluğu olmayan sanıklar cezaevinden tahliye edilecekler." ifadelerini kullandı.