Moda dünyasının en ünlü şovlarından Victoria’s Secret Fashion Show, 6 yıl aranın ardından unutulmayacak bir gösteriye imza attı. Yılın en görkemli şovu olan Victoria's Secret Fashion Show 2024’te, Dilan Çiçek Deniz’i özel olarak davet etti. Deniz, modacı Hakan Yıldırım’ın özel olarak tasarladığı elbisesiyle herkesi kendine hayran bıraktı. 

1729142598 Dilan I Ek Deniz 1 (1)

DENİZ, ÖZEL TASARIM ELBİSESİYLE GÖZ DOLDURDU

Victoria’s Secret Fashion Show 2024 öncesi düzenlenen seçkin Pembe Halı’da poz veren Deniz, özel davetlilerle birlikte moda dünyasında ikonikleşmiş şovu izledi.   Müzik dünyasının efsaneleşen ödüllü sanatçıları Cher, LISA ve Tyla da ikonik Victoria's Secret Fashion Show’da yer aldı. Sanatçılar unutulmaz şarkılarıyla geceye renk katarken, en iyi süper modellerle birlikte aynı sahneyi paylaştı. 

1729142600 Dilan I Ek Deniz 2 (1)

ÜNLÜ MANKENLER VICTORIA’S SECRET FASHION SHOW’A GÖZ KAMAŞTIRDI

Defilede Adriana Lima, Irina Shayk, Kate Moss, Bella Hadid, Eva Herzigova, Anok Yai, Awar Odhiang, Blesnya Minher, Devyn Garcia, Doutzen Kroes, Gigi Hadid, Imaan Hammam, Liu Wen, Paloma Elsesser, Taylor Hill, Alex Consani, Andreea Diaconu, Anthi Fakidari, Barbara Palvin, Candice Swanepoel, Jasmine Tookes, Jessie Aiana, Josephine Skriver, Lila Moss, Maty Fall, Mika Schneider, Neelam Gill, Victoria Evseeva, Vittoria Ceretti, Behati Prinsloo, Joan Smalls, Kai Soleil, Layla Etengan, Mathilda Gvarliani, Mayowa Nicholas, Paula Soares, Rianne Von Rompaey, Valentina Sampaio, Xu Wei, Alaato Jazyper, Ashley Graham, Alessandra Ambrosio, Carla Bruni, He Cong, Isabeli Fontana, Jill Kortleve, Rania Benchegra, Sun Mizrahi, Vivienne Rohner, Grace Elizabeth, Mia Armstrong, Rianne Von Rompaey, Tyra Banks gibi ünlü isimler ve modeller yer aldı. 

Editör: Rahime Özbey