Derin Talu erkek arkadaşı Emircan Şahin’in kendisini darp etmesi üzerine sabah erken saatlerde hastaneye giderek darp raporu aldı ve şikayetçi oldu. Talu, vücuduna aldığı darbelerin fotoğrafını çekerek delilleri dava dosyasına sundu. Talu’nun çektiği fotoğraflarda; kollarında, bileklerinde ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar olduğu görüldü. 'Basit Yaralama', 'Hakaret' ve 'Tehdit' suçlamalarıyla 5 yıla kadar hapsi istenen Emircan Şahin, ifadesinde aksine kendisinin darp edildiğini savundu.

T A L U

KENDİSİNİN DARP EDİLDİĞİNİ SÖYLEDİ

İş insanı Emircan Şahin ifadesinde, olay günü evinde bir arkadaşının da bulunduğunu belirtti.  Telefonuna gelen bir mesaj üzerine tartışmaya başladıklarını ve Derin’den ayrılmaya karar verdiğini söyledi. Bu sırada kız arkadaşının kendisine saldırdığını aktaran Şahin, Derin Talu’nun sırtını ısırdığını belirtti. Şahin, arkadaşlarının da sırtındaki morlukları gördüğünü ifade etti.

Ş A H İ N

GİZLİLİK TALEBİ REDDEDİLDİ

Sabah’tan Atakan Irmak’ın haberine göre, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderilen iddianamenin kabul edilmesi üzerine adli süreç başlatıldı.  İş insanı Emircan Şahin, duruşmaların gizli yapılmasını talep ederken, ilgili haberlere de erişim engeli konulmasını istedi. Ancak mahkeme, bu talebi reddederek duruşmaların açık bir şekilde devam etmesine karar verdi. Davanın ilerleyen günlerde görüleceği bildirildi.

Kaynak: haber merkezi